Potentie

Aqua Disiac – parfum met feromonen prijs vrouwen en parfums voor mannen

seksueel aantrekkelijke man maakt zijn uiterlijk, stem, houding, geur. De zoektocht van de tweede helft op een onbewust niveau, op basis van een geschikte, aantrekkelijke geur. Parfum met feromonen Aqua Disiac speciaal is ontworpen om de seksuele verlangens van de partner te verbeteren. Het hebben van verschillende geuren ontworpen voor mannen en voor vrouwen, kunnen deze parfums het elixer van de verleiding, vertrouwen en emancipatie worden genoemd.

Wat zijn feromonen

feromonen genoemd de actieve chemische stof gevormd in de huid van elke persoon. In de Griekse taal het woord betekent letterlijk “aantrekken hormoon”. Feromonen mannen en vrouwen toe te passen voor de partner spannend, de aandacht van het andere geslacht. Tussen de seksuele aantrekkelijkheid van een persoon en het aantal ze genereerde een “aantrekkende hormoon” er is een directe correlatie.

Natuurlijk kan alleen de feromonen niet garanderen dat eeuwige hemelse liefde, of een lange sterke relatie, maar de seksuele aantrekkingskracht die zij verlenen. Dankzij de geesten met feromonen met succes kan worden gecombineerd sex-appeal van het lichaam en de mogelijkheid om de heerlijke geur te genieten. Een ruime selectie van hen zijn gepresenteerd onder de merknaam Aqua Disiac. In aanvulling op de gebruikelijke smaken merken het assortiment bestaat uit een lijn van Sexy muskus wilde leven, ingediend 5 vrouwelijke en 2 mannelijke geuren op basis van muskus.

Beschrijving fondsen

Dit merk produceert drie versies van het parfum – heren parfum Aqua Disiac, vrouwen en universele (unisex). Naast hun gebruikelijke vorm, te koop aangeboden in een flesje van 10 ml, de fabrikant een concentraat van feromonen Aqua Disiac in een klein flesje van 8 ml. In elke richting creëerde verschillende smaken van Aqua Disiac replica’s van bekende merken. Afzonderlijk, een sexy muskus wilde leven, het hoofdbestanddeel van die musk. Het is een geheim van klieren van de Siberische muskus hert, dat wordt verkregen zonder nadelige gevolgen voor het dier. Deze geesten, het leven zoals Sexy wild musk kan worden toegeschreven aan de trends van het afgelopen decennium. Musk geeft de samenstelling een warme, vitaliteit en sensualiteit.

Aqua Disiac gebotteld in glazen fles, parfum verpakt in een stijlvolle kartonnen doos. Kenmerkend – de aanwezigheid van de rol waarmee het product wordt aangebracht op de huid. Dit maakt hun consumptie kosteneffectieve en om ze goed te gebruiken.

Aqua Disiac gebotteld in glazen fles, parfum verpakt in een stijlvolle kartonnen doos.

Parfum Aqua Disiac is op basis van olie, die een hoge kwaliteit en duurzaamheid van geuren garandeert. Feromonen die in de samenstelling van parfums, kunstmatig verkregen in het laboratorium. Ze zijn echt effectief en veilig. Alle ingrediënten van een Aqua Disiac geproduceerd en gemixt door middel van moderne hoge precisie-apparatuur in Frankrijk. Naast een aangename geur en het vermogen van feromonen in hun samenstelling seksuele passie te ontwaken en verlangen het is vermeldenswaard zulke belangrijke eigenschappen van geesten, zoals het geven van zelfvertrouwen, bevrijding, hulp in de omgang met het andere geslacht.

Hoe te gebruiken

Aqua Disiac – en kosteneffectieve parfum met feromonen. Om een ​​merkbare resultaat van het gebruik van Aqua Disiac te krijgen, moet u naar de opgegeven in de instructies regels te volgen. Dergelijk parfum. Parfum wordt aangebracht door middel van rol:

 • De huid achter de oren.
 • Punt van de puls op de pols.
 • Subclavia depressie.
 • Chest gebied.

Voordelen van het gebruik

Aqua Disiac heeft de volgende voordelen boven de gebruikelijke parfum:

 • basis van olie, waardoor de geur van wilde muskus Aqua Disiac lang.
 • De serie apparatuur omvat een verscheidenheid aan smaken om zelfs de meest veeleisende smaak.
 • Concentrate van feromonen Aqua Disiac heeft een uitgesproken effect en echt transformeert een persoon. Het helpt om het gevoel van eigenwaarde te verhogen, verbetert de stemming en seksuele opwinding.
 • Efficiency. Vanwege roller parfum Aqua Disiac gelijkmatig gedoseerd en verspreid over de huid.

Sexy geesten van het leven helpen om vertrouwen in mezelf rond het andere geslacht zijn.

 • Een betaalbare prijs merkproducten Aqua Disiac (400-1000) komen overeen met de hoge kwaliteit.
 • Compact pakket Aqua Disiac. Fles kleine formaat kunt u hem mee te nemen en te dragen in een kleine portemonnee.
 • Deksel goed gesloten, die de mogelijkheid voor een lange tijd om je favoriete liedje te genieten geeft.

Het belangrijkste voordeel van deze tool -. De gelegenheid aantrekkelijk en wenselijk om het andere geslacht te voelen

Het feromoon is nog steeds niet volledig begrepen door wetenschappers. Natuurlijk, gesynthetiseerd in het laboratorium van de hormonen niet als door de mens. Maar dit parfum is niet nutteloos. Het gebruik ervan, een vrouw en een man nu veel meer zelfvertrouwen. Als gevolg van deze, ze trekken de aandacht van het andere geslacht, waaruit zonder aarzeling de individualiteit en unieke charme. Aqua Disiac – geesten, die zal helpen om je ziel partner te vinden. Onder de verscheidenheid aan smaken is gemakkelijk om de een dat de partner een gevoel van comfort en sympathie zal leiden vinden.

Reviews

Voeg een beoordeling

Anna, 40 jaar:

Aqua Disiac wilde muskus No. 2 gaf me op het werk. Ze zou hen niet hebben gekocht. Het is niet de prijs, het is heel betaalbaar. En hier is de feromonen was ik niet zeker. Ze ruiken lekker – een opmerkelijke florale en fruitige noten. Het is van belang dat het effect van Aqua Disiac werkelijk is! Na 15 jaar van het huwelijk, seks schitteren met nieuwe kleuren.

Olga, 26 jaar:

De afgelopen jaren, de voorkeur aan parfum met feromonen Aqua Disiac. Ze trekken me niet feromonen, maar de vitaliteit en de verscheidenheid van aangename geuren. Ik hou van de compacte verpakking, zuinig aan te brengen en voldoende waarde. Ik weet niet of de feromonen. Maar zeker Aqua Disiac – van hoge kwaliteit parfum tegen een betaalbare prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...