Nieuws

dr scott beoordelingBovendien is de receptie Dr Scott (extract Martino) tot NSAIDs en SPV’s te verminderen of zelfs te verlaten. De Oekraïense artsen zijn ook een gelegenheid om de toestand van patiënten met artrose en het verbeteren van de verdraagbaarheid door het toekennen van extract Martin in effectieve dosering. De medische gemeenschap heeft de mogelijkheid om uit te proberen de nieuwe toevoeging Dr Scott (esparma GmbH, Aristo groep, Duitsland). Dr Scott bevat een hoge concentratie extract MARTIN per tablet – 480 mg

.

Dr Scott (Martin extract)

Daarnaast is de

benoeming van Dr Scott NSAID verminderen of geheel verwerpen. In verband met het bovenstaande, artsen in toenemende mate bij de behandeling van artrose zijn op zoek naar nieuwe, alternatieve benaderingen. Analyse van de beschikbare onderzoek geeft aan dat dit een effectief alternatief voor geurige martini extract (duivelsklauw, Harpagophytum procumbens). Het heeft ook aandacht besteed aan de veiligheid dopolnenieov Martin en hun doseringsregimes in de behandeling van patiënten. Een meta-analyse van 14 klinische studies uitgevoerd in 2007.

Langdurig gebruik van het extract Martini geurige (tot 1 jaar) is veilig en is niet geassocieerd met de ontwikkeling van de toxiciteit. Naleving van de behandeling bij patiënten was 96,4%. Verdraagbaarheid extract geurige MARTIN blijkbaar groter dan die van selectieve remmers van COX-2.

Dergelijke ziekten van het bewegingsapparaat zoals artrose, artritis, lage rugpijn en anderen al lang niet meer om veel alleen oudere patiënten. Vaak is de ziekte begint vóór 40 jaar, en werd een “trouwe metgezel” tot het einde.

Opslag dopolneniea Algemene Dr Scott

In een overzicht van de resultaten van de klinische werkzaamheid studies Harpagophytum procumbens (duivelsklauw, Martin geurig, Afrikaanse Field boterbloem) met musculoskeletale pijn. Toelating Martin geurig extract in allerlei musculoskeletale pijn geleid tot het feit dat ongeveer 60% van de patiënten de dosering werd verlaagd of volledig stoppen met niet-steroïdale en steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Misschien Martini geurig uittrekselefficiency overeen met die van een standaard dosis van rofecoxib 12,5 mg, maar de gegevens moet worden verduidelijkt. Bij ontvangst MARTIN extract geurige milde bijwerkingen (voornamelijk dyspeptische character) komt voor bij ongeveer 3% van de patiënten die niet groter is dan de corresponderende frequentie placebo.

De efficiëntie dopolneniea geëvalueerd door artsen als zeer goed en goed in 82,9% van de patiënten. Patiënten zelf evalueerde de therapie extract H. procumbens als even effectief als in vergelijking met de vorige behandeling in 30,8% van de gevallen en in 62,4% van de gevallen gaf toe dat het effectiever. De onderzoekers concludeerden dat het hoge rendement van het extract H. procumbens en aan te bevelen als een primaire behandeling.

Martin geurig extract verschillende samenspel veelzijdige, vertoont tevens anti-inflammatoire, analgetische en chondroprotectieve effecten. Als gevolg van deze verschillende effect applicatie dopolneniea Dr Scott gebaseerd extract Martin artrose gaat gepaard met pijn, toegenomen beweeglijkheid van het

gewricht, de ernst van de lokale ontsteking symptomen verminderen. De werkzaamheid is vergelijkbaar met de standaard anti-inflammatoire geneesmiddelen (diacereïne, rofecoxib).

verslechterende situatie een steeds groter deel van de mensen die lijden aan obesitas, omdat deze pathologie gewrichten zijn meer in gevaar. Vanwege de mismatch tussen de mechanische belasting op een oppervlak en het vermogen om deze belasting te weerstaan ​​ontwikkelt degeneratie en destructie van articulair kraakbeen.

De effectiviteit van dopolneniea en veiligheid worden bevestigd in diverse studies. Ribbat et al. Er werd aangetoond dat het extract H.

  • De evaluatie presenteert de resultaten van studies naar de klinische werkzaamheid van Harpagophytum procumbens (duivelsklauw, Martin geurig, Afrikaanse Field boterbloem)
  • Langdurig gebruik van het extract Martin geparfumeerd met musculoskeletale pijn. (Tot 1 jaar) veilig en het is niet geassocieerd met de ontwikkeling van de toxiciteit.
  • extract receptie Martin geurige in alle soorten van musculoskeletale pijn heeft geleid tot het feit dat ongeveer 60% van de patiënten, verlagen van de dosis of volledig te stoppen met het gebruik van niet-steroïdale en steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.
  • Misschien uittrekselefficiency martini geurende overeen met die van een standaard dosis van 12,5 mg rofecoxib, maar moeten deze gegevens worden verduidelijkt

.

Martin geurig extract is een veilige en effectieve aanvulling voor de behandeling van musculoskeletale pijn. Om verder te verkennen deze dopolneniea noodzaak om grotere studies van hogere kwaliteit. Dankzij de efficiëntie en de afwezigheid van negatieve effecten op het maag-darmkanaal dopolneniey op basis van deze plant wordt op grote schaal gebruikt in het buitenland, en nu Oekraïne kan toetreden tot de internationale ervaring. In de binnenlandse markt van het bedrijf «Esparma» is bovendien Dr Scott, is verkrijgbaar in tabletvorm.

Dus de nieuwe aanbevelingen van de internationale onderzoeksgemeenschap osteoartritis (2014) genoemd hondromodulyatory glucosamine en chondroïtine “niet geschikt” voor alle patiënten als een modificerende therapie en “twijfelachtig” voor de verlichting van de symptomen. “De eerste plicht van een arts is om hun eigen handen niet schadelijk, niet te bemoeien met de natuurlijke heilzame werking van de natuur” – de woorden van de oude Romeinse arts en filosoof Galen vandaag de dag is niet verloren relevantie

.

Volgens de World Health Organization, tot

20% van de wereldbevolking lijdt aan ziekten van de gewrichten. De voorwaarden voor de ruimste verspreiding van de articulaire pathologie zijn als buitensporig, ongelijke belastingen, en een sedentaire levensstijl.

Een magic bullet die direct kan het herstel van de verstoorde gewrichtsfunctie, helaas, is nog niet uitgevonden. In de meeste gevallen wordt de behandeling gereduceerd tot een lange, soms vele jaren ontvangen dopolnenieov niet-steroïdale anti-inflammatoire (NSAID) en hondroprotektorov. Eerst verminderen pijn en ontsteking, maar langdurige behandeling beïnvloedt de slijmvliezen van het maagdarmkanaal, waardoor indigestie, maagzweren en duodenale zweren, en soms gevaarlijk bloeding. Langdurig gebruik hondromodulyatorov zoals chondroïtine, glucosamine, op zijn beurt, kan gepaard gaan met misselijkheid, braken, buikpijn en andere bijwerkingen, verdere complicerende de behandeling van articulaire aandoeningen. Daarnaast is het effect van deze dopolnenieov de laatste tijd meer en meer uitgedaagd.

procumbens (Dr Scott) verbeterde de parameters van de intensiteit van de pijn, beperkte functie, ernst van de symptomen van lokale ontsteking en andere niet minder dan 50% bij patiënten met osteoartritis en spondylitis. Hierdoor meer dan de helft van de patiënten volledig gestopt met NSAIDs en steroïden dopolneniey (bij 60,3 en 56%, respectievelijk). De totale mate van betrokkenheid van de patiënten was 96,4% voor de behandeling.

Elke tablet bevat droog extract van H. procumbens (Martini extract) in hoge concentratie – 480 mg

.

Het tijdschrift “Pain Joints. Spine ‘Volume 7, №1 2017

Dr Scott

In de wereld is er groeiende interesse in dopolnenieam gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk, is het noodzakelijk een gedetailleerde studie van hun eigenschappen, maar de effectiviteit en veiligheid van deze dopolnenieov hen in staat stellen om succesvol te concurreren met synthetische middelen. Bovendien Dr Scott plantaardige basis extract H. procumbens (Martini extract) met een veelzijdige werking – anti-inflammatoire, pijnstillende en chondroprotectieve waardig een belangrijke plaats van de middelen voor de behandeling van inflammatoire en degeneratieve aandoeningen van de gewrichten en rugpijn bezetten. Dr Scott heeft kraakbeenbeschermend eigenschappen door de werking van een extract van de wortel van werkzame stoffen Martin geurig, maar het is zeker een gelegenheid om kennis te maken met de eigenaardigheden van de effecten van deze plant te sluiten.

Dr Scott in Moskou

De werkzame stof in het preparaat MARTIN geurige inhibit ontstekingsmediatoren, alsmede mediatoren van kraakbeenafbraak, zoals tumornecrosefactor-α, interleukine-1β, matrixmetalloproteïnase, stikstofoxide en elastase. Met deze toevoeging anti-inflammatoire en analgetische werking, om de synthese van inflammatoire cytokines, draagt ​​de onderdrukking van matrix metalloproteïnasen in chondrocyten die vertragen de ontwikkeling van ontstekingsprocessen remmen. En nu dit alles in meer detail.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *