Nieuws

Dynamite – de activator beet, meningen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Op zoek na elke visreis om terug te komen met een stevige vangst? Dus klom ze u aan de haak? Met Dynamite, moet je maar 1 vraag over de visserij: “Where to productie genomen, omdat de stam is niet genoeg!”. Italiaans instrument bleek effectief in de zee, rivieren, meren, moerassen en andere wateren. Het kan gebruikt worden op elk moment van het jaar:. Winter, lente, zomer of herfst

Activator Dynamite – 5 is een compact metalen verpakkingen (elk 7×5 cm), dat een speciaal stof. maar gebruik het en u zult verrast zijn!

Composition Dynamite

 • Fish. Verantwoordelijk voor de integriteit van het geneesmiddel, een uitgesproken bindende kracht.
 • gemalen deeltjes Suikeringrediënten. Worden gebruikt om de activator een aangename smaak te maken en ruiken (zoet, een beetje zuur, bitter of enig andere).
 • Smaken. Maak het materiaal meer “natuurlijke” en “natuurlijk”, dus geen vis veroorzaakt geen argwaan.
 • De lokstoffen. Zijn de belangrijkste component fondsen actief. De term komt van het Latijnse woord “t”, wat zich vertaalt als “trekken”. Lokstoffen zijn natuurlijke of synthetische stoffen die een onmiddellijke reactie veroorzaken en aan te moedigen vis te bewegen in de richting van de bron van de geur

Stoffen die deel uitmaken van de activator, ontwikkeld op basis van de wetenschappelijke en de productie laboratorium LTD Fishingi. De tool op de markt verschenen alleen in 2015, maar heeft al een plons in de wereld van de professionele vissers en amateurs gemaakt.

Hoe werkt het Dynamite?

Hoe werkt de activator bijten Dynamite ? Waarom het wordt beschouwd als zo effectief? Uniek is het geheim van de doeltreffendheid ervan? Bij de ontwikkeling van de activator werd bijgewoond door biologen, chemici, genetici, vissers en vele anderen. De tool is niet een keer getest in het laboratorium en de werkelijke omstandigheden. U kunt zien dat de recensies op de activator Dynamite. Ze zijn een bevestiging van de effectiviteit. Het werkingsprincipe kan schematisch als volgt worden beschreven:

 1. U gebruikt het gereedschap waar u wilt een productieve vissen te beginnen.
 2. Onderdelen van het medicijn in het water en beginnen te “openen”.
 3. Stoffen beginnen naar de hersenen van de vis binnen een straal van enkele kilometers te beïnvloeden.
 4. De componenten van de activator invloed tegelijk bepaalde gebieden veroorzaakt activering van de reactie en van de kudde, zelfbehoud en voeding.
 5. De vis zelf “afdwalen in de scholen” en verzonden naar de plaats van de verdeling van de activator.
 6. U kunt alleen zet een tandwiel en erin slagen om de prooi te trekken!
 7. OL>

  De tool is 100% veilig voor mens, geen allergieën en bijwerking s veroorzaken. En vissen het werkt precies hetzelfde als Catnip op een kat. Probeer het en je zult zien voor jezelf.

  Hoe Dynamite gebruiken?

  Als je gaat naar de activator EFFECT hap Dynamite kopen, bezorgd over de juiste toepassing je bent.

  Voor rustige vis

  1. Neem een ​​gewone aas u gebruiken om te vissen.
  2. Verwijder de pod.
  3. Voeg de bereiding van de dosering van 1 pakje 2 kg aas.
  4. Roer alles opnieuw.
  5. Giet in het water en wacht tot de grote vangst
  6. OL> Voor roofvissen gebruik is iets anders.:

   1. Neem het gereedschap Dynamite.
   2. Spoel ze met je aas.
   3. Start vissen.
   4. OL>

    U kunt kopen Dynamite en om te gebruiken met levend aas. Om dit te doen, giet het in een glas of een andere container met een beetje water, inhoud toe te voegen van de verpakking, “dip” het aas en zie haar aan de haak. Gedetailleerde instructies voor het gebruik is altijd op de verpakking van een product, zodat u zeker niet in de war raken.

    Wat doet Dynamite?

 • invloed op de instincten van de vis.
 • Het dwingen haar te blijven in scholen en zwemmen recht in uw handen.
 • Maakt het proces van de visserij is plezierig en productief.
 • Geeft u een chique vangst die u kunt opscheppen aan uw vrienden en kennissen.

Als je me niet gelooft, kijk aan de linkerkant ter ere van de activator beet Dynamite. Nog beter, veel foto’s met vangst karper, snoek, brasem en andere vissoorten!

Waar Dynamite kopen?

Tot nu toe heeft de fabrikant niet in geslaagd om de activator te leveren aan de winkels voor jagers en vissers. Maar het seizoen is al snel, de tijd dringt! Daarom raden wij u aan verspil geen tijd en ga je gewoon naar de website van de fabrikant en maak uw bestelling. In een paar minuten voor de contactgegevens te bellen een specialist voor de details van uw bestelling. Een paar dagen, zal uw activator op de mail. Betaling bij ontvangst, pas op voor de fraudeurs!

Het advies van een specialist Dynamite

Gebruikt de activator Dynamite Het effect is al 5 keer in een seizoen, efficiëntie is enorm blij, de vissers verlaten met een volle bak vis. Het effect beschrijft de complexe chemische en biologische processen, maar de realiteit is eenvoudig: werpe de activator aas in 10 tot 15 minuten een school vissen. Alle gevangen op Bang, gaat het aas. Het is leuk dat het effect duurt voor een lange tijd, dat wil zeggen ergens gedurende 2-3 uur komen nieuwe scholen vis. Contact op met de chief engineer van de fabrikant, zeiden ze dat dit effect wordt in verband gebracht met de blootstelling aan de basale instincten: de kudde-instinct, de zoektocht naar veiligheid en plaatsen om te eten. Ik ben blij dat het aantal tevreden vissers aanzienlijk is toegenomen, nieuwe klanten komen.

FONT>

Dit vind je misschien ook leuk...