Nieuws

Fish XXL

& nbsp;

Handig om te spuiten activator bijten Fish XXL ontworpen voor de winter visserij zorgt voor een goede vangst onder alle omstandigheden te gebruiken.

De assistent in moeilijke omstandigheden

Spray Fish XXL is speciaal ontworpen voor vissen lokken, houdt de gewenste zender bij lage temperaturen. Ontkistings- nevel, die wordt verwerkt in het verband. Erkend als een effectief middel om te concurreren in de visserij voor meerdere jaren. Deelnemers uit verschillende landen, waarin hij zijn tevredenheid over het resultaat, liet een positieve feedback op het aas.

Fish XXL gemaakt door wetenschappers speciaal voor het vissen in koude, donkere water, kan worden gebruikt in elke vijvers, meren, rivieren, zeeën. Voor een positief resultaat, ongeacht het seizoen, weersomstandigheden. De basis van het ontwerp van nieuwe geneesmiddelen – biologie. . Het doel is om een ​​tijdelijke, high-speed vissen verhogen

Bij de ontwikkeling van de tool, onderzoekers stellen een taak – om klanten snelle, efficiënte en compact hulpmiddel bieden, makkelijk te gebruiken. Tests hebben uitgewezen dat het medicijn volledig voldoet aan de eisen.

Hoe werkt het spuitwerk

Fish XXL, om op de slijmvliezen van de vissen, irriteert het natuurlijk prikkelt de betekenis van geur. Stoffen met een sterke geur, zijn onder andere receptoren die impulsen doorgeven aan de hersenen. Zelfs als de aquatische gewervelde gevoed, het aftasten van de aroma, drijvende aan de zijkant van het aas, pak het eten, het aas te nemen. Na blootstelling aan de drug lethargisch inwoners van meren, rivieren actief worden in de koude winter water.

De aantrekkende heeft een donkere kleur, de fabrikant verklaart de kleuren van een verlangen om de beschermende respons van aquatische gewervelde dieren te omzeilen. Ze zijn op hun hoede voor heldere objecten in het water. De dikke consistentie van het product maakt het mogelijk om op de hoogte blijven van het aas, die het gebruik van een decoy een paar keer mogelijk maakt. De gaten, die eerder prikarmlivat vis, ze zijn weer terug, zodat de catcher, is het raadzaam om naar een favoriete site.

Spray werkt effectief in het helpen van de eigenaar het bereiken van de volgende resultaten:

 • Fishing wordt meerdere malen meer succes in elk type van water, ook ijs;
 • Attractant stimuleert de receptoren zijn uiterst voorzichtig, vol met voorwerpen van de visserij;
 • De behoefte aan lange training aas verdwijnt;
 • Het proces van de visserij is veel sneller, wat belangrijk is bij lage temperaturen;
 • Catch rekening voor een veel grotere soorten. Het resultaat zal behagen de ervaren, zal de beginnende visser bekoren, zal de prooi hebben om weg te geven, te verkopen; volkomen gerechtvaardigd de uitgaven (het kopen van vistuig);
 • Om de voordelen van comfortabele vissen te krijgen, geen nemen van het grondgebied van het vinden van het gat een extra tas met het aas;
 • Er is geen negatief effect op de huid;
 • Attractant trekt hele zwermen uit afgelegen gebieden;
 • Gemakkelijk te zeer zacht tips (muggenlarven) te behandelen;
 • Spray economisch, geschikt kunnen direct aan gebruik met handschoenen, zonder vloeistof onderkoeling;
 • Compatibel met verschillende dressing zonder nadelige toxische werking;
 • De bewoners van de wateren zijn op weg naar een heerlijke, verleidelijke geur;
 • Laat de eigenaar te worden voldaan met het proces, genieten van de natuur, visserij;
 • Heeft een langdurig effect;
 • U kunt een superieur resultaat van de visserij te gebruiken als een methode voor het gevoel van eigenwaarde.

De drug maakt winter vissen gemakkelijk en plezierig te wijten aan het feit dat de geur trekt alle soorten van aquatische gewervelde dieren. Heb je geen lange tijd tevergeefs te bevriezen in het gat – vis activiteit, is goed vissen verzekerd.

Ingrediënten Fish XXL

Spray Fish XXL bestaat uit de volgende natuurlijke ingrediënten die de vis in ijswater te trekken als het middelmatige geur. Onschadelijk, niet vervuilende de vijver:

 • Rocambole (knoflook enorme omvang) – werkt effectief op het hart, bloedvaten, maag-darmkanaal; heeft de smaak, de geur van een gewone ui; grote aantrekkingskracht voor de bewoners van de vijvers, vooral karpers, uitstekende beet brasem, karper, snoek;
 • Hennep olie is zeer voedzaam, perfect stimuleert de spijsvertering; trekt brasem, meerval, voorn;
 • Kaffir lime – de bron van de zure smaak van de Thaise, Maleisische, Indonesische keuken, stimuleert de receptoren karper, kroeskarper, zeelt;
 • Protein squid is perfect opgenomen door het menselijk lichaam; het heeft een sterke invloed op baars, meerval, kwabaal;
 • polysacchariden, aminozuren – een stof die water in de winter, wervel ontbreekt, proeven ze willen, schadelijke effecten op het lichaam na gebruik in de levensmiddelenindustrie ontbrekende
 • .

 • natuurlijke vetten – trekken alle bewoners van de wateren (rustige, roofzuchtige, voorzichtig)

Actieve natuurlijke ingrediënten in het complex domineren de geur van vis, ze aan te trekken naar het gebied van de visserij, te dwingen. hen om terug te keren na een bepaalde periode van tijd. De componenten van de spray volledig veilig voor het milieu.

Application circuit Fish XXL

Voor het gebruik van Fish XXL voor het bereiken van absolute effect, is het belangrijk om de instructies, zorgvuldig behandeld om alle items te volgen. U moet de gebruikelijke aas, die altijd wordt gebruikt nemen. Bij het vissen vreedzame vis aas verwerking 3 maal, roofdieren – ongeveer 8 (dosis verdubbeld). Ongeveer een kwart van een uur beginnen ze bijten. Ving een paar, opnieuw om het aas geur behouden spuiten -. Preparaat voor beperkt uitspoeling

Er is een gebrek aan vissen – je nodig hebt om een ​​beetje te wachten, waarschijnlijk de vissen zijn nog niet gewend. Het zal passen, succes is onvermijdelijk. Voor maximale resultaten moet u beschikken over een goede voorbereiding versnelling, zoals bij conventionele vissen, maak een breed gat. Zorg ervoor dat u warm te kleden, zoals altijd voor de winter visserij. Spray zullen al het werk zelf, het is ontworpen om een ​​aanzienlijke verbetering van de resultaten niet te doen.

Wanneer is Fish XXL

Spray Fish XXL nuttig zijn om de volgende categorieën:

 1. Noodzaak van een gegarandeerde ijsvissen vangst in een beperkte tijd;
 2. Er is geen mogelijkheid om de visserij een enorme hoeveelheid aas te nemen;
 3. Er is de wens om nieuwe manieren van vissen lokken leren;
 4. Er is geen mogelijkheid van het zoeken naar nieuwe gebieden van de visserij;
 5. Verwanten zich zorgen over de kritiek over het gebrek van de vangst;
 6. Geen tijd om het aas te koken;
 7. De Wandelen, die een fijne haul nodig, het nemen van lage producten;
 8. Er is behoefte aan het gezinsbudget, doel Supplement – aan het einde van de afvalproducten;
 9. De liefhebbers van vissen, volledig te vergeten de complexiteit van het weer, het seizoen;
 10. Niet te willen naar de reservoirs te betalen;
 11. De bewoners van de noordelijke regio’s;
 12. de wens om euforie van de visvangst, om nieuwe betekenis te vinden;
 13. Van plan om het gebruik van overalls tijdens het vissen op te geven.
 14. OL>

  Het is niet nodig om aandacht te besteden aan de sterke geur. Er zijn geen chemicaliën te gebruiken kan alles doen, overal. Het moet goed worden opgemerkt -. Bekend fact de bewoners van het water als een heel andere geur, in tegenstelling tot de vissers

  Contra Fish XXL

  Spray activator bijten Fish XXL is volledig hypoallergeen, het kan alles gebruiken, maar merkte de gevallen waar het nodig is om de aanvraag af te wijzen:

  1. Individuele intolerantie van het geneesmiddel componenten;
  2. Onder degenen die gaan om te eten gevangen met behulp van vis, is er een categorie mensen, het orgaan dat in staat is om een ​​pijnlijke reactie op de ingrediënten te laten zien. Dit is onwaarschijnlijk, maar als geliefden last heeft van allergieën, moet u om uit te vinden details overreactie te voorkomen.
  3. OL> De visser verdacht van mogelijke intolerantie? U moet een arts te zien, probeer het om veiligheidsredenen, om het aas in spuiten uit te checken vissen.

   De kosten van het geneesmiddel Fish XXL

   Het is mogelijk om te kopen Fish XXL tegen gunstige voorwaarden, bestaande uit:

 • in de Russische Federatie -. 990 RUB
 • in Oekraïne -. 399 UAH
 • in Kazachstan tenge 5390
 • in Wit-Rusland – 39 Bel. RUB
 • in Moldavië – 399 lei
 • in Kirgizië som 1399
 • in Oezbekistan som 99000
 • Azerbeidzjan -. 24 man
 • in de Baltische Staten – 24 €
 • in Armenië – 13990 FMT
 • in Europa – EUR 39
 • in het Verenigd Koninkrijk – 39 pounds
 • in de Scandinavische landen – 490 CZK

Waar te koop Fish XXL

Bestel spray is de beste op het internetportaal van de verkoper. Deze manier van winkelen zal zeker de weg fakes sluiten. Voer de naam, het telefoonnummer in een bijzondere vorm. Dan beginnen het werk van de medewerkers van de verkoper die een telefoontje terug en kan worden afgesproken. In Moskou en St. Petersburg, andere regio’s om de goederen in de kortst mogelijke tijd te verkrijgen.

Handig om te spuiten activator bijten Fish XXL ontworpen voor de winter visserij zorgt voor een goede vangst onder alle omstandigheden te gebruiken. De assistent in moeilijke omstandigheden Spray Fish XXL is speciaal ontworpen voor vissen lokken, houdt de gewenste zender bij lage temperaturen. Ontkistings- nevel, die wordt verwerkt in het verband. Erkend als een effectief middel

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *