Nieuws

Handy Heater – standverwarming is energiezuinig

Handy Heater – draagbare home kachel, die op het principe van een fan. Het beschikt over een hoge energie-efficiëntie: het apparaat kan een kamer ruimte te verwarmen tot 23 vierkante meter in slechts 15 minuten. Echter, hij niet de lucht drogen, het behoud van een comfortabel binnenklimaat.

Om een ​​draagbare kachel Handy Heater kopen is een handige oplossing voor degenen die moe van de kou zijn te wijten aan onvoldoende verwarming van het huis of kantoor. Compacte formaat en het lichte gewicht kunt u het apparaat mee te nemen, zet het op elk gebied van de kamer of te bewegen op hun eigen. Het apparaat voldoet aan de internationale kwaliteits- en veiligheidseisen voor verwarmingsinstallaties.

Use Cases

Een draagbare kachel kan met recht worden beschouwd als de meest veelzijdige optie voor de verwarming van woningen. Het is gemakkelijk te gebruiken:

 1. In het hele land, als het alleen wordt gebruikt in de warme tijd van het jaar. In landhuizen is het niet altijd aan te raden om een ​​cv-systeem aan te sluiten tijdens de koudegolf is genoeg om een ​​compacte ventilator kachel in te schakelen.
 2. Op het werk, als de kamer is cool, en de verwarming is niet krachtig. Draagbare ventilator is het economisch gebruik van elektriciteit, zal dit comfort te bieden aan al het personeel in de kamer.
 3. In het appartement, om aparte ruimtes te verwarmen. Koud in de extremiteiten kan een slechte circulatie, laag hemoglobinegehalte geven, ziekten van het endocriene systeem – als een van deze aandoeningen een persoon moet een extra bron van warmte. Om het te bieden, kunt u een verwarming Handy Heater kopen.
 4. OL>

  De draagbare kachel zorgt niet alleen voor comfort, maar beschermt ook de gezondheid van alle leden van het huishouden. Het elimineert schadelijke bacteriën, schimmels en virussen in de lucht. De prijs van de inrichting Handy Heater voor verwarmen iets groter is dan de standaard verwarmingselementen.

  De eigenschappen van het model Handy Heater SPAN>

  Voor reviews, voor draagbare kachel in het huisje Handy Heater gekenmerkt door de volgende kenmerken:

 • compacte formaat;
 • eenvoudige aanpassing van de richting van de warmtestroom;
 • efficiënt verbruik van elektriciteit;
 • de snelle opwarming van de lucht in de ruimte;
 • afdekscherm, de veiligheid van de gebruiker.

Belangrijkste kenmerken Handy Heater SPAN>

Op de officiële website van de fabrikant van de specificaties voor de verwarming Handy Heater:

 • de verwarming van gebouwen met een totale oppervlakte van 23 m2 gedurende 15 minuten;
 • handhaaft de temperatuur van de lucht in de kamer op 32 graden;
 • ingebouwde backlight;
 • -scherm met bescherming tegen brandwonden;
 • direct inschakelen;
 • minder stroomverbruik (8 keer minder dan met een gebruikelijke verhitter, volgens de fabrikant).

Hoe werkt het apparaat Handy Heater SPAN>

Hoe te krijgen over echte reviews, draagbare kachel Handy Heater is een hybride van conventionele ventilator en verwarming. Na het aansluiten produceert een stroom koude lucht. Verwarmingselement sneller op bedrijfstemperatuur en verzendt deze naar de luchtstroom. Dat zich verspreidt door de kamer, het creëren van een comfortabel microklimaat.

Een opvallend kenmerk van het apparaat is zuinig in energieverbruik. Het is te wijten aan het gebruik van innovatieve technologieën die onopzettelijk verlies van de verwarming van de behuizing te minimaliseren. Hierdoor verschaft de inrichting warmte naar de kamer 15 minuten na het inschakelen.

ingespoten luchtstroom maakt het mogelijk om een ​​gelijkmatige temperatuur in alle delen van de ruimte te creëren. Hierdoor wordt het apparaat niet hoeft te verhuizen van plaats tot plaats of kies een speciale ruimte voor de installatie. Het niet brandstofdamp, kooldioxide of koolmonoxide en andere verbrandingsproducten bevatten, zodat het veilig zelfs bij gebruik in een kleine ruimte.

Reglement voor de aansluiting en bediening

In iedere verpakking van het apparaat is een handleiding voor de verwarming Handy Heater. Voordat u het apparaat moet je dit document zorgvuldig te lezen, controleert de apparatuur en de integriteit van alle elementen. In aanwezigheid van sporen van een fout, schade aan de isolatie van de wikkeling aan te zetten het apparaat op het netwerk is verboden.

Wie Geeks gekocht, dat tegen de regels te begrijpen van de werking ervan is zeer eenvoudig. Het apparaat moet worden beschermd tegen schokken, stof en vocht. Het kan worden verbonden met een afzonderlijke voeding 220-240 V.

Het is verboden om het apparaat te gebruiken in de onmiddellijke nabijheid van een bad, douche, zwembad. De luchtvochtigheid in de kamer mag niet meer dan 93%. Anders zal de corrosie processen leiden tot de behoefte aan niet onder de garantie reparaties.

Het is verboden een verwarming laten op zonder toezicht, bedekken in textiel gebruikt voor drogen. Het is aanbevolen om het apparaat te installeren niet minder dan 0,5 m van brandbare objecten, zoals gordijnen, meubels en synthetische materialen.

De voordelen van verwarming Handy Heater

Heater voor huis en tuin Geeks trok al snel de aandacht op de huishoudelijke apparaten markt. Er zijn verschillende redenen:

 1. De draagbaarheid van het apparaat. Het kan gemakkelijk worden verplaatst om het huis te verwarmen alleen het gebied waar er huurders.
 2. Compact formaat. Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen voor de rit AZ stad of land.
 3. De eenvoudige bediening. In tegenstelling tot het centrale verwarmingssysteem, is de radiator niet een lange en tijdrovende installatie vereisen -. Het is eenvoudig genoeg op te nemen
 4. Hoge snelheid van verwarming. Het maakt het mogelijk om de tijd van de werking van het apparaat aanzienlijk te verminderen.
 5. Een betaalbare prijs Handy Heater voor vakantiewoningen. Het is vergelijkbaar met andere modellen van de verwarming voor de woning. Maar, gezien de economische verbruik van elektriciteit, het nieuwe product kost veel goedkoper.
 6. Bescherming tegen toevallige brandwonden. Een speciale filter voorkomt letsel aan personen of huisdieren tijdens werking van het toestel.
 7. gemakkelijke bediening van warmtestroom. Het apparaat wordt gedraaid in verschillende richtingen, zodat u een specifieke Parking zone te volgen.
 8. OL>

  Waar apparaat Handy Heater SPAN>

  Zoek uit waar te kopen energiezuinige verwarming Handy Heater, gewoon. Het wordt verkocht op de officiële website van de fabrikant. Om een ​​draagbare kachel Geeks, genoeg om contactgegevens en adres achter te laten bestellen. Het bedrijf zelf organiseert de levering door de regio’s en rapporteert het nummer.

Dit vind je misschien ook leuk...