Nieuws

Iqooster – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, apotheek

Iqooster een innoverende natuurlijke oorsprong, die zijn gericht op het bevorderen van de hersenen. Bij regelmatig gebruik van het supplement meerdere malen verbetert het proces van het onthouden van informatie, verdwijnt de afleiding.

& nbsp;

Beschrijving Iqooster

Ontwikkeling van instrumenten voor Iqooster gebeurde in 2014 op basis van de neurologische ziekenhuis №15. Maar voordat het supplement op de verkoop gingen, passeerde hij een groot aantal studies, die hebben deelgenomen aan patiënten met vasculaire dystonie, chronische vermoeidheid, problemen met de concentratie. Na maanden na ontvangst van fondsen van 98% van de patiënten die deelnamen aan de studie werden significante verbeteringen waargenomen.

Het werkingsprincipe Iqooster

Actie Iqooster, gericht op versterking van de hersenen en is bijna niet waarneembaar voor de mens, maar een dag begint hij aan verbetering van uw toestand opmerkt. Bovendien, vanwege de afwezigheid van de samenstelling van chemische componenten, heeft geen negatieve invloed op de lever of nieren.

Het product wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum:

 • een positief effect op de coördinatie en fijne motoriek van de handen;
 • bevordert snellere besluitvorming, wat erg belangrijk is voor mensen die leidinggevende posities te houden;
 • vermindert het gevoel van angst of vrees;
 • zorgt voor een snel herstel van de depressie;
 • heeft een versterkend effect op het gezichtsvermogen;
 • normaliseert de slaap, bevordert snellere slaap;
 • biedt revitaliserende effect op het geheugen, voor de versterking van de verbindingen tussen hersencellen.

De samenstelling en de vorm van uitgifte Iqooster

De afgifte van het supplement in de vorm van capsules en poeder.

Samenstelling:

 • goud Shilajit wordt aanbevolen voor gebruik door het ministerie van gezondheid van Rusland, als een van de beste componenten in de controle van seizoensgebonden ziekten, evenals bij het herstellen na een operatie;
 • gewei Altai herten – bevat veel nuttige spoorelementen en vitaminen, heeft versterkend effect op het immuunsysteem, verbetert de bloedcirculatie in de hersenen;
 • steen olie in de samenstelling 49 micro-elementen, heeft een versterking en helend effect op het lichaam, voedt en zuurstof naar de hersenen;
 • extracten en extracten van geneeskrachtige planten – hebben een positief effect op alle systemen in het lichaam, in het bijzonder het immuunsysteem, voortplanting, spijsvertering en het zenuwstelsel

.

Om de eigenschappen van de componenten van het supplement weten

De interactie van deze componenten draagt ​​bij aan het totale effect van het supplement.

Indicaties voor gebruik Iqooster

Gebruik middelen Iqooster getoond in de volgende situaties:

 • de aanwezigheid van chronische hoofdpijn en migraine;
 • systematische belasting op de hersenen en stress;
 • de aanwezigheid van verspreide aandacht en slechte concentratie;
 • wazig zien;
 • tremor van de handen;
 • nachtmerries en frequente aanvallen;
 • vegetatieve-vasculaire dystonie, regelmatige hypertensieve crises;
 • het voorkomen van dergelijke ziekten zoals Parkinson en Alzheimer;
 • verhoogde agressie, duidelijk omschreven afwijkend gedrag bij kinderen in een overgangsfase leeftijd.

Gebruik instructies Iqooster

In iedere verpakking betekent Iqooster, ongeacht een poeder of capsules, er gebruiksinstructies (het is vermeldenswaard dat de prijs van beide formuleringen zijn hetzelfde). Volgens de instructies, de dosering van het supplement is volledig afhankelijk van de leeftijdsgroep van de patiënt en de ernst van de huidige ziekte.

Naar aanleiding van de standaard schema van capsules moeten drie keer per dag te nemen aan één stuk, terwijl het eten van (deze afwisselend te ontvangen – wit, geel, groen).

Voor poeder, dient u een schep middelen te verdunnen in 100 ml gezuiverd water of gekookt. De duur van een maand.

Contra-indicaties en bijwerkingen Iqooster

De tool is gecontra-indiceerd voor gebruik in dergelijke gevallen:

 • de leeftijd van 7 jaar;
 • de periode van het dragen van een baby en het geven van borstvoeding;
 • een allergische reactie op een van de bestanddelen.

Bijwerkingen na het nemen van het supplement is niet aangetroffen.

Waar te kopen en hoeveel?

Beschikbaar op de officiële website

Volgens vele recensies van klanten, de aanschaf van een Iqooster bij de apotheek, onmogelijk. Moet worden aangevraagd op de officiële website van de fabrikant, de prijs is 990 roebel. Op gewone dagen zal het supplement hebben tot 1980 roebel te betalen. Bij het boeken van een cursus bieden vaak kortingen.

Voordelen ten opzichte van analogen Iqooster

Het belangrijkste voordeel van het supplement dan soortgelijke instrumenten is de afwezigheid in de samenstelling van chemische componenten die geen negatieve invloed hebben op de toestand van de interne organen hebben. Daarnaast is de prijs van de Booster Head is veel toegankelijker dan op andere supplementen met hetzelfde effect.

recensies van artsen

Onopko Sergei Nikolajevitsj Astrakhan

De moderne tempo van het leven veroorzaakt de intensivering van stress op de hersenen, wat leidt tot een verminderde kwaliteit van het geheugen, wordt de persoon afgeleid. Om te voorkomen dat ik aan mijn patiënten gereedschap Iqooster.

Surgun Olga Krasnodar

Ik heb niet bijzonder vertrouwen in het supplement samenstelling die alleen natuurlijke ingrediënten bevat. Echter, de Iqooster was geen uitzondering, en met de hulp van veel van mijn patiënten hun geheugen en de algehele conditie te verbeteren.

Klanten adviezen Iqooster

Ian,

Vijf jaar geleden had ik een ongeluk, wat resulteerde in traumatisch hersenletsel. Dit leidde tot het feit dat ik werd meer verspreid, altijd iets te vergeten, maar te wijten aan het feit dat ik ben een accountant, is het werk ook problemen. Een bezoek aan een nieuwe arts, kreeg ik een aanbeveling om een ​​Iqooster verwerven en na een cursus van het nemen van het, allemaal terug naar hun zitplaatsen. Nu ben ik erg voorzichtig en vol energie.

Peter,

Het bereiken van een raise op het werk, was ik erg blij, totdat ik besefte hoeveel de toegenomen belasting. Ik werd erg moeilijk om nieuwe informatie te onthouden. Besloten dat de dringende noodzaak om iets te doen en bestelde een Iqooster. Na 5 dagen behandeling mijn conditie is genormaliseerd, en ik begrijp het werk.

Dmitry,

Hij was helemaal zeker dat dit betekent dat een andere scheiding. Maar besloot om het te proberen. Als gevolg daarvan heb ik volledig verdwenen slaapproblemen. Great tool.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *