Nieuws

MagnuFuel – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Tot mijn grote spijt, de tijd dat een liter benzine kost een paar centen, zijn al lang voorbij. Vandaag hebben we na te denken over de overdracht van eigen auto naar het openbaar in het belang van sparen. Gemerkt dat de wegen waren er veel jeeps met gasinstallaties (maar dit model heeft een luxe auto simpelweg niet bestaat). Nou, ons gewone stervelingen, doe dan wat om over te praten? De buurman in de garage coöperatieve werd geadviseerd om te proberen MagnuFuel. In zijn woorden, het apparaat helpt het verbruik van benzine op elk voertuig te verminderen. Ik ging naar de officiële website en bestelde zuinig. Nu zal ik u vertellen over de resultaten van de toepassing ervan.

Het werkingsprincipe van MagnuFuel

een kleine voorsprong op het evenement – zuinige brandstof MagnuFuel werkt echt, natuurlijk, niet zoals geadverteerd, maar werkt toch. De mensen wachten dat het benzineverbruik zal onmiddellijk twee keer zeggen vallen – gratis kaas alleen in een muizenval. Misschien als er een apparaat sterk vermindert het verbruik van olieproducten, zou het lang geleden gebruikt hebben de grote autofabrikanten. Dus super effect, niet verwachten, maar het bedrijf bewaart!

Toen ik bestelde MagnuFuel gedacht een soort van brandstoffilter. Dacht dat benzine doorheen zal passeren in kleine doses, zoals in de injectoren. Eigenlijk is het apparaat werkt en ziet er heel anders uit.

Wanneer in gebracht, zelfs een beetje teleurgesteld – twee heldere gele vlekken op Sengoku en kunststof klemmen. Ik keek naar de video over het installeren en verwachtte niet het resultaat. Na ongeveer een week gebruik merkte ik dat verdween toen de gestage beat van de motor. Voor het licht, maar continu afgetapt. Ik denk dat waarschijnlijk wat nog ratelde brak af))) Ging kocht veranderde het filter en pas daarna herinnerde over de geïnstalleerde MagnuFuel. De slag om bij te houden hoeveel ik besteden aan benzine. Ik weet niet of na het vervangen van de verbruiksgoederen, maar de machine begon iets minder (ongeveer 10-15%) te eten. Klom naar het internet om te lezen, maar als een algemene gedachte.

Een recensie lezen en, eerlijk gezegd, niet bijzonder geloofd. Dacht om te controleren bij de volgende geplande vervanging van consumables.

Customer reviews op brandstof apparaat economie

Ondanks de twijfel de meeste automobilisten in de effectiviteit van MagnuFuel, dit apparaat is heel populair. Ik kocht pads op de brandstofslang omdat het goedkoop is. Prijs laag en stelt u in staat om te proberen, zonder afbreuk te doen aan het gezinsbudget. Dat is de reden waarom op het internet een heleboel verschillende recensies, zowel positieve als negatieve. Naast is de mening van de fans van een freebie, kan worden opgemerkt dat veel automobilisten uitkomst is nog steeds vermeld.

Ik heb ook gemerkt dat de motor heeft opgehouden te “ademen”. Ik heb het gevoel dat ik giet het in het goed brandstof, en na het tanken en het is niet veranderd.

Hoe MagnuFuel auto installeert

Hier is een ander punt, waar veel automobilisten verwerven dergelijke inrichting. Geen behoefte om te gaan voor een honderd of lange tijd rondneuzen in de motor. Niets is gebroken en je kunt niet de eigenaren van de auto’s maken onder de garantie. Alles is eenvoudig aan-en uit te schakelen.

Ik heb de installatieprocedure MagnuFuel duurde precies 15 minuten. Opende de kap, vond de brandstofslang en vaste de twee helften van de magneet met een speciale kunststof klemmen. Inbegrepen bij het apparaat zijn gedetailleerde instructies, zodat de fans doen de wetenschap kan niet zenuwachtig, kan niet fout gaan. Onderhoud van MagnuFuel niet vereist – opgehangen in de voorkant van de verbrandingskamer en wacht tot het effect

.

Wat ik kreeg op het einde MagnuFuel

zal niet lang meer vertraging van de beschrijving van de resultaten. Ik moet zeggen dat ze verschillend van wat de fabrikant beloofde waren.

Op de officiële website lees ik dat MagnuFuel:

  • bespaart 20-25% van de brandstof;
  • beschermt de motor van lage kwaliteit benzine;
  • vergroot het vermogen van de motor;
  • reinigt de uitlaat.

Dit is duidelijk overdreven. De besparingen waren echt, maar niet meer dan 10%, wat ook goed gezien de prijzen aan de pomp. Het belangrijkste voordeel van Fuel vr merkte ik bij het passeren van de volgende MOT. Mijn meester lachte met gele dozen op de slang, maar was verrast toen hij begon aan de filters te veranderen. Ze waren veel schoner dan gebruikelijk. Het blijkt dat de benzine echt beter te verbranden, zonder schalen in het systeem.

Ik kan niet zwijgen over de nadelen MagnuFuel. De fabrikant schreef dat het apparaat is geschikt voor elke auto. Ik zou niet zo categorisch te zijn. Ja, de Lanos, de top tien is eenvoudig, en het is onwaarschijnlijk om problemen te veroorzaken, maar een sterke magneet onder dure apparatuur Mercedes of Volvo gevaarlijke vertrekken. In dit geval is het beter het “brein” van de machine niet te riskeren.

Waarom zoeken naar een vertrouwde site MagnuFuel

De kans op het verwerven van een vervalst is zeer hoog. Spreken in eenvoudige woorden, u kunt schuiven de lege dozen en plastic klemmen voor een paar duizend …. Om te openen en controleer of het apparaat is het onwaarschijnlijk om te slagen. Beter om het niet te riskeren en onmiddellijk gaan op de officiële portal. Ik betaalde MagnuFuel na mail uitgepakt het pakket.

Op het einde ik zal zeggen. Natuurlijk, om te geloven dat goedkope kleine apparaat 2-3 liter per honderd kilometer zal redden is niet nodig. Fuel frietjes zou veel duurder kosten, maar zuinig kan in ieder geval minder kans maken op stekkers te veranderen en minder over de toestand van de filters zorgen te zetten. Bovendien is de prijs stelt u in staat om te experimenteren.

Dit vind je misschien ook leuk...