Nieuws

PostureFixerPro – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Hello! Vandaag zal ik het hebben over een ongewone en effectieve apparaat voor het corrigeren van houding, die van de corrector, PostureFixerPro.

Ik kocht deze concealer om zich te ontdoen van de pijn in de rug, die ik heb als gevolg van zittend werk.

Hoe houding corrector, ik zal je vertellen in mijn review.

Overzicht magnetische houding corrector, PostureFixerPro

Voor wat het is

Veel moderne mensen het grootste deel van de uitgaven dag in zittende positie, die een slechte houding hebben. Een gebogen rug is niet alleen bederft het uiterlijk, maar is vaak de oorzaak van gezondheidsproblemen, waarvan ik weet uit de eerste hand.

Deze problemen omvatten ernstige pijn in de nek en onderrug, alsmede afwijkingen in de inwendige organen zoals longen, hart, maag, die, als de verkeerde positie van de beenderen van het skelet ervaren overdruk. Aldus is het duidelijk dat corrigeren slechte houding nodig is, en het is daartoe ontworpen magnetische corrector.

Hoe PostureFixerPro

Door het ontwerp, het lijkt op een korte vest. Het is stevig bevestigd aan het lichaam met behulp schouderbanden en een brede elastische band, voorzien van een klittenbandsluiting.

De corrector is gemaakt van duurzaam elastisch synthetisch weefsel. Het materiaal is hypoallergeen en vrij dun, zodat het kan worden gedragen op het naakte lichaam te verbergen onder zijn kleren. Ook het product geïntegreerd twaalf sterke magneten, die een gunstig effect hebben op het lichaam. Vermogen ingebouwde magneten van 800 Gauss.

Hoe om de grootte te kiezen

concealer is in twee maten – S-M en L-XL. De juiste maat is gekozen op basis van de lengte van de omtrek van de taille. De eerste afmeting past in de omtrek 60-81 cm, de tweede – 81-102 cm

Gebruiksaanwijzing PostureFixerPro

Om ervoor te zorgen dat deze concealer heeft geholpen om houding te corrigeren, hem op de rug moet worden gezet en stevig vast te stellen.

Het loopt als volgt:

 • Het bovendeel is bevestigd op de schouders met riemen.
 • Niet op de naar de magneten dicht bij het lichaam zo dicht mogelijk inzet, maar geen pijn.
 • Het onderste deel is bevestigd in de taille met een riem met klittenband.
 • Het kan worden gedragen op de blote huid of op de top van kleding. Vrouwen moeten het eerst op de beha, en vervolgens houding corrector worden gezet.

De man met de verkeerde houding, is het raadzaam om de houding corrector dragen voor de hele dag, ongeacht wat hij doet – werken, rusten of het uitvoeren van klusjes. Hoewel het effectief zal ondersteunen de rug en niet interfereren met de bewegingen.

De draagtijd van de corrector afhankelijk van de mate van de stoep en de ernst van de problemen in verband met het. In milde scoliose correctie te corrigeren houding vergt ongeveer een maand. Daarna zal de ruggengraat “onthouden” de juiste positie en kan het zelf te behouden. In dit geval is het van tijd tot tijd je nodig hebt om te dragen om te voorkomen.

Hoe werkt het PostureFixerPro

Deze houding corrector werkzaam is in meerdere richtingen:

 1. In de eerste plaats bandartikelen iets trek je schouders naar achteren. Dit helpt de persoon naar achteren uitstrekken en vergrendelt het lichaam fysiologische juiste positie. Hierdoor zullen de mensen met behulp van de corrector niet in staat zijn om onderuit en het verwerven van de juiste houding.
 2. In de tweede plaats, de ingebouwde therapeutische magneten zorgen voor een krachtig elektrisch veld, waardoor de bloedcirculatie verbetert in de rugspieren en leidt ze in toon. In het resultaat, zal de rugspieren worden versterkt en in staat om de wervelkolom in de juiste positie te ondersteunen zal zijn.
 3. Ten derde, magnetische straling heeft voordelen op het hele lichaam, omdat het helpt te verminderen wallen, herstelt het zenuwstelsel, positief effect op het hart.
 4. OL>

  derhalve de magnetische corrector heeft op het menselijk lichaam een ​​complex effect:

 • het herstel van de juiste lijn van de wervelkolom;
 • uitschakeling van pijn in de nek, rug en borst veroorzaakt door een verkeerde houding;
 • verbeteren van de circulatie van bloed en lymfe in de spieren van de rug;
 • versterken spierkorset.

Dit betekent dat de reguliere dragen corrector helpt om de volgende resultaten te bereiken:

 • correctie van de houding;
 • het wegwerken van de pijn;
 • algemene gezondheid te verbeteren;
 • verhoging van de visuele aantrekkingskracht van het silhouet.

Contra-indicaties voor het gebruik van PostureFixerPro

Deze concealer is gemaakt van hypoallergeen materiaal, en de impact van de magneten is onschadelijk, zodat het product bijna iedereen past. Met uitzondering van de volgende gevallen:

 • een periode van de zwangerschap;
 • de lokale ziekten van de huid;
 • het gebruik van een pacemaker;
 • de lage bloeddruk.

Hoe om te zorgen voor haar PostureFixerPro

Magnetische houding corrector, PostureFixerPro is niet grillig beroep. Concealer moet van tijd tot tijd om schoon te maken tegen besmetting. U moet met de hand of in de wasmachine doen in koud water met een mild schoonmaakmiddel. Ook toegestaan ​​bleken. Na het wassen moet u de concealer op een natuurlijke manier, waarna het weer gebruikt kan worden drogen.

Mijn ervaring met de corrector, PostureFixerPro

Ik kan zeggen dat ik was erg blij met deze magnetische houding corrector, PostureFixerPro. Het is heel eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Na verschillende pogingen, ik leerde snel en correct vast te stellen, en nu is hij geeft me enig ongemak. Ik draag het in de ochtend voor het werk en goed te dragen in de avond. Het ondersteunt mijn rug, maakt u de schouders en borst recht en niet zomaar eentje bij het werken op de computer.

Op hetzelfde moment, voor anderen blijft onzichtbaar onder de kleding, zodat iedereen mijn mooie houding kan zien, en de corrector niet realiseren. Ik heb het gedragen voor twee weken, en gedurende deze tijd de pijn minder vaak voor dan voorheen, en de rug recht te houden Ik voelde me beter, zelfs na het verwijderen van het product. Zo kwam ik tot de conclusie dat de corrector echt werkt en kan het aanraden voor een juiste houding.

Dignity PostureFixerPro

 • sterk en flexibel;
 • stevig aan de behuizing;
 • perfect aanpast aan de figuur van een man;
 • geen ongemak tijdens het dragen;
 • snel en effectief corrigeert houding;
 • versterkt de rugspieren;
 • verbetert welzijn.

De juiste houding is erg belangrijk, dus als u of uw dierbaren probleem met slungelig hebt, raad ik u geen tijd te verspillen en meteen beginnen met de behandeling. Dit zal u helpen veilig en effectief houding corrector, PostureFixerPro.

Dit vind je misschien ook leuk...