Schoonheid

Realquit – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Niet iedereen is in staat om zich te ontdoen van het roken door je eigen wilskracht, en om slechte gewoonten te verlaten een wens. Mensen hun toevlucht tot verschillende pillen, kauwen patches, hypnose en andere middelen, zonder daarvoor het gewenste resultaat.

De prijs van magneten Realquit

Wat is Realquit

Onlangs is er een nieuwe unieke tool die toegankelijk zijn voor iedereen die wil om afscheid te nemen van de gewoonte is. Realquit (Realquit) worden gepresenteerd in de vorm van een aantal magneten, die op bepaalde punten van het oor bij de zenuwuiteinden verantwoordelijk voor het verlangen van een persoon om te roken op zijn bevestigd.

De basis voor de ontwikkeling van deze beneden de leer dat het oor bevat vele punten, die elk corresponderen met een specifiek lichaamsdeel gelegd inrichting. Door de studies deze relatie bevestigd, dan is er een behandeling met acupunctuur, massage, acupunctuur of elektrische stimulatie van verschillende punten van het oor dat verantwoordelijk is voor een bepaald orgaan.

Later werd deze methodologie de belangrijkste in de Chinese geneeskunde, en enige tijd later auriculaire therapie (acupressuur techniek) is officieel goedgekeurd door Amerikaanse artsen, waarna duizenden revalidatiecentra zijn begonnen met deze techniek te gebruiken.

Een andere prestatie gebaseerd op het principe van auriculotherapie, magneten Zerosmokе.

Hoe werkt Realquit

De toplaag van magneten uit vergulde (24 karaats), waardoor het optreden van allergische huidreacties s voorkomt. De magneten druk uitoefenen op een specifiek punt van het oor die identiek iglorefleksoterapevta effecten. Door het dragen van de magneten begint met de activatie van afzonderlijke hersengebieden die tabak-afhankelijke persoon beïnvloeden.

Met magneten waar mogelijk, is het gebruik ervan niet interfereren met de gebruikelijke wijze van werk of vrije tijd, is er geen noodzaak voor een pre-medische advisering. Contra voor gelijktijdige behandeling met medicijnen niet verstrekt.

Hoe te gebruiken Realquit

met eigenschappen van wederzijdse aantrekkingskracht, de magneten stevig vasthouden aan het oor. De kleinere magneet wordt geplaatst in het binnenste deel van het oor, en magneet meer nodig om van buitenaf. Om het gereedschap Realquit nodig dagelijkse dragen tijd zou moeten zijn vier uur. Minder dan twee uur van het dragen van magneten wordt afgeraden, en het beste van alles, tijdens hun blootstelling, was de patiënt in een toestand van rust, indien mogelijk.

De verwachting is dat in drie weken mogelijk een volledige afstoting van sigaretten, ook biomagnificatie een algeheel genezend effect op het lichaam als gevolg van het gehalte aan edelmetaal, en unieke inhoud binnen de magneten.

De belangrijkste voordelen Realquit

De belangrijkste voordelen van magneten, het mogelijk maakt om het leven te beginnen zonder Roken, behoren de volgende:

  • toe te passen kan een persoon van elke leeftijd, zonder het veroorzaken van schade aan de gezondheid;
  • de magneten Realquit helpen het menselijk brein om snel de gewoonte van het roken te doorbreken en joints het verlangen naar nicotine te zoeken (en vervolgens verwijderde het totaal) in stressvolle situaties, meestal wanneer je wilt roken;
  • veroorzaken geen bijwerkingen;
  • magneten aangebracht op het oor, geen ongemak;
  • de mensen zich te ontdoen van slechte gewoonten in een sparend modus zonder dat stress op je lichaam en het zenuwstelsel.

Welke wijzigingen worden waargenomen na toepassing van Realquit

New effectief middel om roken niet een weigering van tabak impliceren. In de eerste week gaat de persoon zoals gebruikelijk om te roken, maar er is een geleidelijke vermindering van het aantal gerookte sigaretten, en niet hetzelfde, de noodzaak voor hen. 3? 4 weken volledig verloren het verlangen om te roken.

Velen zijn nu al in de praktijk ervaren de gevolgen van biomagnets en was erg blij omdat ze echt helpen om snel en gemakkelijk vergeet Roken, zonder dat psychische klachten en stress.

Contra-fondsen van roken

De therapeutische set Realquit kan niet worden toegepast op vrouwen in de positie zwangerschap en mensen die defibrillators en pacemakers of andere elektromedische apparaten hebt geïnstalleerd.

Set van twee biomagnets vandaag de dag is de meest effectieve manier om zich te ontdoen van nicotine verslaving zonder bijwerkingen, zoals overgewicht en afbraak.

De kosten van een reeks unieke grappige magneten, in vergelijking met hoeveel geld een roker uitgeeft aan sigaretten en wat kwaad nicotine toebrengt aan de gezondheid. Nu kan iedereen die wil om te vergeten over de afhankelijkheid van tabak, kan het doen.

Dit vind je misschien ook leuk...