Nieuws

Rhino Correct – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Het gebeurt vaak dat een persoon niet tevreden is met het verschijnen van zijn neus. Iemand zet met het probleem, proberen om minder in de spiegel te kijken, anderen proberen neuscorrectie, is vrij duur en onveilig chirurgie aan het uiterlijk te veranderen.

Haast je niet te wanhopen! Er is een geweldig alternatief voor een operatie! Als je een kleine correctie van de neus nodig hebt – voel je vrij om te proberen spalken Rhino Correct. Het kan je redden van onsympathiek “potato” naar hangende neus te tillen, om het iets kleiner en smaller te maken, om de minderjarige kromming af te stemmen, om de bult te verminderen, het verhogen van de neus naar symmetrie te herstellen.

Wat is Rhino Correct?

Dit is een eenvoudige, absoluut veilig apparaat voor het verbeteren van de grootte en vorm van de neus wordt de meest recente succesvolle ontwikkeling van de wetenschappers van de VS en Japan. Het handelt zachtjes op het kraakbeen, het creëren van de juiste vorm. Met de hulp van spalken in slechts een paar maanden vindt u de perfecte neus krijgen, zich te ontdoen van de hierboven vermelde zal vrijmoedig in de spiegel kijken en genieten van hun uiterlijk problemen.

Productvoordelen

In tegenstelling tot chirurgie en andere populaire apparaten clip RhinoCorrect garanties:

  • zichtbare resultaten in slechts 30 dagen
  • redelijke prijzen;
  • absolute veiligheid;
  • het comfort en het gebruiksgemak;
  • de mogelijkheid om correctie uit te voeren in het huis.

Material Rhino Correct

De inrichting is geheel vervaardigd uit orthogel – duurzaam, flexibel en hoogwaardige, hypoallergeen materiaal, bestand tegen bacteriën, een 100% veilige, hygiënische en optimaal gebruikscomfort garanderen. Heeft een gewicht van slechts 15 g, uniforme grootte, stevig aangedrukt. Je zult in staat zijn om een ​​kracht van de clip op de nasale kraakbeen aan te passen.

Hoe Rhino gebruiken Correct?

Rhino Correct -. Efficiënte en eenvoudige tool voor de gezondheid

Breng het heel eenvoudig:

1. Was de band voor gebruik met zeep en water;

2. zet op de neus en vergrendelen in een comfortabele positie voor u. Alle!

Om het gewenste effect te krijgen dragen de clip voor een paar uur ten minste 3-4 keer per week. De inwendige weefsel van de neus geleidelijk vervormen (1-2 mm per maand). Het resultaat zal duidelijk zichtbaar na 1-2 maanden!

Belangrijk: de unieke spalken doen van willekeurige offset is onwaarschijnlijk vorm en grootte. Niezen en hoesten zal een verschuiving veroorzaken. U moet echter niet het toestel te dragen tijdens het slapen, zwemmen of andere inspannende activiteiten die een willekeurige verschuiving kan veroorzaken. Em>

Gebruik alleen zeep en water om het product te reinigen. Alcohol en andere huishoudelijke chemicaliën kan invloed hebben op de plasticiteit spalken.

Voor en na

De resultaten van het gebruik clips RhinoCorrect variëren van persoon tot persoon. Verwacht niet dat je neus eruit zal zien sommige beroemdheid, omdat alle neuzen zijn uniek, en uw is geen uitzondering. Houd in gedachten dat onze apparaat zal verbeteren en vaststellen van de huidige vorm van de neus, maken het meer elegant, na een lichte correctie, maar in ieder geval niet in staat zijn om zijn vorm magische wijze te veranderen naar een heel nieuw.

Het advies van een specialist Rhino Correct

Karpov, O. A., een praktiserend chirurg-KNO-arts:

“Clip EM> voor neuscorrectie is uitgegroeid tot een populair alternatief voor veel mensen die proberen om het licht nasale onvolkomenheden corrigeren zonder chirurgische ingreep. Het is er heerlijk om te gaan met het herstel van de symmetrie, draaien de neus van aardappelen in een smal en elegant neus verwijdering van leeftijdsgebonden veranderingen van het type afhangende tip. corrigeren deze gebreken maakt de neus harmonie is met de rest van het gezicht. Deze eenvoudige en een relatief nieuwe correctiemethode bekend en erkend in de wereld. ik, als deskundige, adviseer ik met behulp van de clips voor een kleine wijziging van de buitenkant van de woning en bevestigen haar veiligheid. “

User experience Rhino Correct

Irina, 29 jaar oud, Leningrad

Hi all. Ik was altijd ontevreden met zijn platte neus. Zelfs gedacht om te gaan onder het mes om het te veranderen, dus ik was verbijsterd door hun uiterlijk. Maar van een vriend per ongeluk ontdekt dat je alles kunt oplossen zonder tussenkomst van de chirurg, thuis, pijnloos en relatief goedkoop. Gemaakt op maat gemaakte spalken RhinoCorrect. In het begin leed (iets te storen) en geloofde niet, maar wilde heel graag het resultaat te krijgen. Em> en EM> wat denk je ?! Een maand later, werd de neus al een beetje, verhoogd. Ik geduldig bleef clip dragen in de avond thuis. Neus en uiteindelijk kocht een meer elegante vorm! Ik ben blij en tevreden. Een enorme dank u! Em>

Natalia, Moskou

Wie heeft de neus een aardappel, zal hij mij begrijpen. Kind of heeft geen zin om een ​​neuscorrectie, niet zo groot defect te doen, maar te kijken naar mezelf in de spiegel is niet erg wenselijk. Nou ja, niet gecombineerd die vreselijke vormeloze neus met mijn gelaatstrekken. Op zoek naar informatie, overleg met artsen – doof. En plotseling – nieuw: eenvoudige correctie van de neus zonder chirurgie. Besteld, snel ontvangen spalken en had het geld besteed er geen spijt van. De neus is aan het veranderen, langzaam, maar dunner, gladder, mooier. Ik ben zo blij! Em>

Voor meer informatie over niet-chirurgische methode Rhino Correct leren en te zien voor en na foto’s, bezoek de website. Daarnaast kunt u een gratis consult te ontvangen en om een ​​bestelling te plaatsen. Wees snel!

Dit vind je misschien ook leuk...