Gezondheid

Squeeze Station – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen

Er zijn argumenten over wat er puree is meer geschikt voor het voeden van baby’s eerste levensjaar: ingeblikt, gehomogeniseerd of bereid met moeder. En dat, en de andere optie heeft zijn plussen en minnen, maar zachte verpakkingszak is ook handig voor het voeden. Als u kiest voor te bereiden van de baby puree, zal onvermijdelijk de vraag rijzen van de verpakking puree.

Pureer in een zachte tas pak of doypack

Kinderen zijn dol op fruit purees in flexibele verpakkingen doypack. Soms verstokte “vleeseters” kan worden overgehaald om het fruit te eten alleen door middel van dit pakket. De doy-packs zijn handig thuis en op de weg, en op de wandeling.

Winkel aardappelpuree in doy-pack is handig, maar niet goedkoop. Is er een alternatief? Beste smoothie recepten voor kinderen

wikkelstation van Infantino Doy-packs

Station voor het verpakken van huishoudenvoedsel Squeeze Station Infantino verse producten smoothies, sappen, groenten en fruit puree en verpakt in een herbruikbare fles capaciteit 130 ml wegwerp Doy-pakketten met een inhoud van 118 ml. Is een van de meest comfortabele, hygiënische en populair over de hele wereld stations.

Met een druk station, groenten en fruit puree, gelei en vruchtensappen zijn verpakt in zachte herbruikbare flessen en disposable zachte verpakking Infantino. Het opslaan van verpakte levensmiddelen kunnen maximaal 2 dagen in de koelkast, of maximaal 2 maanden in de vriezer, ontdooien als nodig onder stromend warm water of op kamertemperatuur.

Het belangrijkste nadeel van het station -. wegwerpen zachte zakken Doy-pakket en de mogelijkheid van enige verpakking op een bepaald station, en het onvermogen om buidel pakketten van andere merken gebruiken

De zakken worden apart verkocht – set van 50 theezakjes kost $ 10. Niet de begroting. Het station zelf inpakken 10 zakken en herbruikbare flessen in de kit ter waarde van meer dan $ 50 kunnen worden gekocht op ons websites en Russische vertegenwoordigers van het merk Infantino (USA). Hieronder vindt u een link naar een goedkope Chinese analoge station Infantino op AliExpress.

American herbruikbare stand-up zakken met zip-lock

De Amerikanen hebben andere opties die rechtstreeks of via een tussenpersoon kan worden gekocht op Amazon. Let op, none op de markt herbruikbare verpakkingen zijn niet compatibel met de Squeeze station naar station, die we hierboven besproken. Alleen integreerde het proces van voorbereiding en verpakking.

Pakketten doy-pack van de baby Breezza

10 zakken doy-pack van de baby Breezza verkocht tegen een prijs van $ 9,99 op Amazon. Het zou duur zijn, maar (!) Deze tassen staan ​​zakje voor het verpakken van de baby puree zijn herbruikbare . Het vullen van de zakken en spoelen residu van de puree wordt geschikt uitgevoerd vanaf de zijkant uitgevoerd unbuttoning speciale zip-lock.

Doy-pack met zip-lock ChooMee

Herbruikbare zakken voor ChooMee babyvoeding verschillen van heldere ontwerpen van concurrenten en speciale silicone nozzles. Vanaf meningen van klanten is het duidelijk dat attachment is een zeer nuttige toevoeging, vooral voor de kleine fijnproevers die nog niet zelfstandig kunnen aanpassen van de stroomsnelheid van de puree bij het gebruik van doy-pack. Echter, ze zijn gemakkelijk promazyvaetsya en soms moeten worden vervangen (vergelijkbaar met silicone tepels voor kracht).

Zip-lock on doypacks ChooMee volledig waterdicht. Hij was een tweepersoonsbed en zeer sterk.

Set van 8 soft packs voor de baby puree met rits-sluiting kosten van $ 19,99. Er zijn goedkopere opties.

Stand-up tasje en zip-lock Squooshi

Squooshi herbruikbare verpakkingen kunnen worden gevuld naar analogie van andere verpakkingen met hersluitbare, of met een speciale tankstation – een inrichting die lijkt op een injectiespuit. Een reeks van 6 pack kost $ 12,99, en 6 pakketten benzinestation -. $ 24.99

De Squooshi packs iets meer volume dan het Doy-pakketten van andere leveranciers.

Herbruikbare zakje Dr.DUDU

Verpakkingen voor babyvoeding Dr. Dudu is een van de meest budget – 8 pack met dubbele zip-lock kosten $ 10. De standaardhoeveelheid is 5 ounces, die ongeveer 150 ml.

herbruikbare verpakkingen van andere merken

Eco-vriendelijke zakken voor babyvoeding met zip-lock op het hoogtepunt van de mode in de VS, dus er zijn veel soortgelijke opties van andere merken: WeeSprout, Goodie zakjes, Opnieuw Babyvoeding van Kirecoo, Jungle Squeez …

Het grootste deel van de goederen is het het makkelijkst om te kopen op uzelf of via een tussenpersoon amazon.

Soft verpakkingen voor babyvoeding de Beaba Babycook

Siliconen herbruikbare verpakkingen voor babyvoeding de Beaba Babycook

Als u niet wilt knoeien met wegwerp pakketten of winkelen uit het buitenland, kunt u de container-Cup te gebruiken voor puree Beaba Babypote. Deze siliconen Kop voor puree, met een volume van 150 ml. Nadelen:

  • de prijs;
  • onhandig vullen en spoelen;
  • de onmogelijkheid bevriezen, welke tegengesteld is eenvoudig te implementeren in gebruikelijke doypacks.

alleen in de prijs – meer dan 600 roebel. en niet al te comfortabel vullen en wassen, evenals de onmogelijkheid van het bevriezen in vergelijking met de zakken met ritssluiting.

Herbruikbare pouch packs uit te slaan babyvoeding Gelukkige Baby

Herbruikbare lepel pack voor babyvoeding Gelukkige Baby apart verkocht.

Het belangrijkste nadeel van pouch packs van Happy Baby, het enige herbruikbare staan ​​zakje, vertegenwoordigd op de Russische markt op dit moment is zip-Lok dubbele, en soms-pakketten willekeurig bekendgemaakt. Vooral bij hoge druk en maximale vulling. Badcapaciteit 180 ml. de hoofduitgang uit deze situatie – om de pakketten te vullen tot 2/3, niet meer. Nou ja, of aan buitenlandse collega’s te gebruiken. Koop staan ​​zakje met berging Zip lock babyvoeding Gelukkige Baby

Heb een Gelukkige baby’s en andere interessante toestellen:. Spoon-sproeiers voor stand-up pouches en tuiten voor standaard flessen water die elke fles in een voederen Cup-pot blijkt

Chinese herbruikbare zakken voor babyvoeding

De Chinezen, zoals altijd, niet ver achter bij de wereldwijde trend om zichzelf te koken gezond voor de baby en laat allerlei apparaten voor eenvoudige opslag en verbruik van de verschillende purees en smoothies.

Analog station Infantino van de verpakking en pakketten voor haar

Net als bij de Amerikaanse station van de verpakking Squeeze Station Infantino vers en goedkoop extra zakken voor pakstation Infantino.

goedkope herbruikbare zak packs voor puree

Large (380 ml) opnieuw pouch packs voor baby- puree in de vorm van dieren afzonderlijk

Herbruikbare zak verpakkingen van 200 ml afzonderlijk in de vorm van dieren karabijn voor bevestiging

10 herbruikbare pouch packs moedermelk en gepureerde aardappelproducten met een lepel in de kit.

Deze verkoper pakketten met zip-lock verschillende grootte – 40-170 ml en de hoogste rating. Op de doy-packs als de Amerikaanse Amazon, het is verrassend. Echter, een gratis handige verzending maakt het reine met dit feit te komen.

De meest populaire, op een optimale verhouding prijs / kwaliteit herbruikbare zak packs voor puree met ritssluiting. Inbegrepen 8 PCs inhoud van 150 ml.

Stand up tasje voor babyvoeding nieuwe moet

hebben

Vul het zachte verpakking voor babyvoeding met zip-lock kan van alles zijn: fruit, vlees, groente puree, granen, smoothies, yoghurt, zachte kaas en vele anderen

Gunstig, met self-cooking Mama zelf regelt de hoeveelheid zout, suiker, andere zoetstoffen of conserveringsmiddelen, het saldo van vetten, eiwitten en koolhydraten. Is de juiste voeding voor kinderen!

Store bewerkt en verpakt door de moeder beslag wordt aanbevolen niet meer dan 2 dagen in de koelkast en 2 maanden in de vriezer.

Het is niet verwonderlijk dat geleidelijk de soft packs voor de baby puree worden “must have” en Russische moeder.

Deel je ideeën en recepten puree voor de kleine kieskeurige!

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *