Schoonheid

Uniderm – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen

Crème Uniderm is een middel van anti-inflammatoire, antidotnogo handelingen met een groot aantal toepassingen bij de behandeling van ziekten van verschillende etiologieën. Een gedetailleerde beschrijving van de kenmerken van de medicatie zal helpen om de basiseigenschappen van de medicatie te onderzoeken.

farmacologische eigenschappen, de samenstelling en de vorm van uitgifte

Actie Uniderm op basis van de werkzame stof Mometasone hormonale oorsprong die prostaglandinesynthese veroorzaakt door het vrijkomen van pinda zuur. De absorptie van het geneesmiddel is klein en beperkt de inhoud van een stof in het bloed wordt waargenomen in de hoeveelheid van 0,4% na 8-10 uren.

De samenstelling van Uniderm op basis van een combinatie van de volgende componenten:

 • mometasonfuroaat;
 • raat glyceryl;
 • titaandioxyde;
 • stearylalcohol;
 • vaseline;
 • cosmetische wax;
 • gezuiverd water;
 • fosforzuur.

Het geneesmiddel is in de vorm van een crème doorzichtige kleuren, verpakt in aluminium buizen met een capaciteit van 15 en 30 gram.

Doel, beperkingen te ontvangen, bijwerkingen

Cream Uniderm heeft een breed gebruik en effectief voor een dergelijke getuigenis worden gebruikt:

 • de verwijdering van ernstige jeuk tijdens acute huidziekten;
 • acute psoriasis, seborrheic atopische dermatitis.

De intranasale toediening van het geneesmiddel omvat de behandeling van de volgende ziekten:

 • de acute fase van allergische rhinitis;
 • sinusitis bij gelijktijdig gebruik van antibiotica;
 • preventieve maatregelen in de ontwikkeling van rhinitis.

De drug heeft ook een aantal contra-indicaties:

 1. pityriasis rosea;
 2. de aanwezigheid van syfilis;
 3. dermatitis orale type;
 4. infectieziekten van de huid;
 5. de periode na de vaccinatie;
 6. pasgeborenen en zuigelingen tot 6 maanden;
 7. de periode van de zwangerschap van een baby;
 8. lactatie voeden;
 9. de acute vorm van tuberculose;
 10. allergische reacties op het actieve geneesmiddel;
 11. individuele gevoeligheid aan de bestanddelen.
 12. OL>

  Als u crème van Uniderm kunnen bijwerkingen van de volgende aard te ontwikkelen:

 • allergische reacties (netelroos, jeuk);
 • de acute vorm van folliculitis;
 • acne op het gezicht;
 • overmatige pigmentatie van de huid;
 • atrofische veranderingen van de huid;
 • allergische dermatitis;
 • de zweetziekte.

Het optreden van negatieve symptomen na het aanbrengen van het geneesmiddel betreft de stopzetting van de room en ontvang geschoolde aanbeveling van een arts!

Manieren van medicatie

Handleiding voor het gebruik van externe Uniderm impliceert het gebruik van medicijnen. Crème in een dunne laag op schone droge huid 1-2 keer per dag. Dit is niet de geplande dosis te verhogen, aangezien de medicatie hormonale oorsprong.

Met Uniderm tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding wordt niet aanbevolen. Als actieve ingrediënten van het product omvat componenten van systemische blootstelling die nadelige gevolgen kunnen veroorzaken en invloed hebben op de ontwikkeling van het ongeboren kind. Cream is ongewenst voor kinderen jonger dan 6 maanden.

Overdosering wordt gekenmerkt door onderdrukking van het zenuwstelsel en de verschijning van bijnierinsufficiëntie. In dit geval wordt aanbevolen symptomatische behandeling en de balans te herstellen elektrolyt.

Het geneesmiddel kan worden gekocht bij de apotheek alleen als er een speciaal recept van uw arts. Houdbaarheid 2 jaar vanaf de datum van fabricage. Na het moment dat de aanvraag ten strengste verboden! bij opslag bij een temperatuur van 15-25 graden in een droge, donkere plaats die niet toegankelijk is voor kinderen.

Extra begeleiding en analogen

Interactie met andere medicijnen crème is niet gecontra-indiceerd, maar moet niet gelijktijdig gebruik maken van andere crèmes voor uitwendig gebruik. De combinatie van medicatie met alcohol niet hebben bewezen klinische gegevens over de effecten van medicatie.

De prijs van room Uniderm is in betaalbare bereik is 120-150 roebel, afhankelijk van de regio van het land en de status van de apotheek netwerk. De kosten van het geneesmiddel laag in vergelijking met de effectiviteit ervan in de behandeling van vele dermatologische ziekten!

In de aanwezigheid van bepaalde indicaties kunt u gemakkelijk oppikken dicht analogen van Uniderm beschreven in de volgende lijst.

 1. Aweart. Een van de meest effectieve analogen van Uniderm glucocorticosteroid oorsprong. Het geneesmiddel wordt gepresenteerd in de vorm van zalven voor topische toepassing en effectief voor diverse dermatologische aandoeningen van inflammatoire aard ernstige jeuk elimineren. Contra-indicaties: Allergie, rosacea, zwangerschap, borstvoeding, tuberculose, syfilis, kinderen tot 2 jaar. De prijs van 220-230 roebel.
 2. Beason. Goedkope prototype Uniderm anti-allergische effecten. Basismateriaal Atamazon verschaft efficiëntie en hormonale oorsprong van het geneesmiddel. Indicaties: huidziekten van verschillende soorten in de acute fase van de ziekte. Het geneesmiddel wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, borstvoeding, allergieën, virale infecties, periorale dermatitis. De prijs is 40-50 roebel.
 3. Gitan-N. Dichte vervanging van het origineel in de vorm van een crème die identieke werkzame stof bevat. Application geneeskunde is de behandeling van psoriasis, seborrheic en atopische dermatitis. Contra-indicaties: zwangerschap, borstvoeding, Anti symptomen, syfilis, tuberculose, pityriasis rosea, schimmelinfectie van de huid laesies, de leeftijdsgroep van kinderen tot 2 jaar. Prijs 150-160 roebel.
 4. Deze oplossing. Effectieve analoge Uniderm met de werkzame stof glucocorticosteroid oorsprong. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor de ontwikkeling van ernstige dermatologische aandoeningen in een gecompliceerde vorm. Contra-indicaties: zwangerschap, borstvoeding, syfilis, tuberculose, open wonden op de huid, kanker processen, trofische zweren, de leeftijdsgroep van kinderen tot 2 jaar. De prijs van 50-70 roebel.
 5. Elokom.One van de beste synoniemen Uniderm gepresenteerd als een crème, zalf en lotion. Indicaties voor gebruik: de eliminatie van de symptomen van de ontsteking in de acute periode van trauma.The geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor allergieën, kinderen tot 2 jaar. De prijs 420-450 roebel.
 6. OL>

  Vervanging van het origineel aan de passende gelijkwaardige moet door uw arts, die een effectieve en veilige tool zal adviseren worden goedgekeurd!

  Reviews

  Beoordelingen van de crème van Uniderm een positieve reactie in de behandeling van verschillende dermatologische ziekten. De meeste mensen die de drug gebruikt, zeggen haar hoge efficiëntie bij de behandeling van ernstige vormen van psoriasis, maar veel consumenten zijn op hun hoede van het gebruik van medicatie voor een lange periode van tijd als gevolg van de hormonale oorsprong van de geneeskunde. Dermatologen voorschrijven glucocorticosteroïde middel in de aanwezigheid van duidelijke aanwijzingen voor gebruik.

  U kunt uw feedback te geven over de crème Uniderm, zullen ze nuttig zijn voor andere gebruikers van de site zijn!

  Uniderm is een aantal hormonale methoden om een ​​hoge mate van effectiviteit gebruikt bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. De drug heeft een voldoende aantal collega’s en positieve feedback over het gebruik van medicatie. De effectiviteit van medicijnen is afhankelijk van de naleving van de dosering en de juiste toewijzing van de aansluitingen!

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *