Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – adviezen, opmerkingen, prijs,

Vitamin D3 is een vet – oplosbare verbindingsgroep D, die een belangrijke betekenis voor het normaal functioneren van het lichaam, met name noodzakelijk is voor de gezondheid en ontwikkeling van botweefsel heeft. Dit element wordt door het lichaam, met name de huid blootgesteld aan de zonnestralen. Gezien dit feit, de bewoners van de noordelijke gebieden hebben vaak een tekort aan D3 regelmatig klare levensmiddelen die het bevat, waardoor ontvangst van buitenaf. Vaak is de inname van vitamine benoemd extra drugs.

Waarom moeten we vitamine D3

“Solar” vitamine is betrokken bij vele processen in het lichaam, maar het belangrijkste voor de normale werking van de volgende systemen?:

 • Bone. Helpt absorptie van mineralen zoals calcium, magnesium en fosfor, wat erg belangrijk is voor de normale ontwikkeling van bot- en tandweefsel en versterkt.
 • Immune. Beenmerg en de normale werking is ook rechtstreeks afhankelijk van D3, want het is verantwoordelijk voor de productie van immuuncellen.
 • Nervous. Het element helpt de gewenste concentratie van calcium in het bloed te handhaven, die verantwoordelijk is voor de transmissie van zenuwimpulsen. Bovendien, vitamine herstelt de beschermende mantel van zenuwen en daarom vaak gebruikt bij de behandeling van ernstige CZS-aandoeningen, in het bijzonder multiple sclerose.

Het is ook belangrijk op te merken hoe belangrijk vitamine voor de groei en de vernieuwing van cellen en ook het voorkomen van de vorming van abnormale moleculaire bindingen, kanker processen en ziekten van het cardiovasculaire systeem. Er is een wetenschappelijke bevestiging van de effectiviteit van de D3 in het vertragen van de groei van borsttumoren en de preventie van atherosclerose.

En tot slot, moeten we zeggen over het belang van vitamine te klieren van interne afscheiding. Stabiliseert insulinesynthese en, bijgevolg, normaliseert de glucosespiegel in het bloed. Dit maakt het met name van belang voor mensen met een aanleg voor diabetes mellitus.

Het gebruik van vloeibare vitamine D3

Langdurig tekort aan vitamine D3, dat een lange koude periode van het ervaren van bijna elke Russische bedoeld, kan leiden tot zeer triest gevolgen. Natuurlijk kunt u hoop om zijn reserves aan te vullen via de voeding, maar het is beter om een ​​vloeibare vitamine te kopen in de apotheek en neem het dagelijks volgens de voorgeschreven dosering. Een bijzonder belangrijk element voor de opvang van kinderen en vrouwen, maar voor mannen het tekort is het ook hoogst ongewenst. Laten we eens in detail, wat het is, vitamine D3, elke groep van de bevolking.

Vitamin D3 voor vrouwen

Vitamin D3 voor vrouwen kan niet worden vervangen door een andere verbinding, maar want als je niet in de zon te krijgen, zeker om het extra te nemen!

Vitamin D3 wordt ook wel de “hormoon van de gezondheid van vrouwen”. En hier is waarom:

 1. Tijdens de menstruatie uit het lichaam spoelt grote hoeveelheden calcium, maar omdat het een goede spijsvertering, die het item helpt in kwestie, is het van het grootste belang. Het laat niet alleen de botten sterk en gezond te blijven, maar versterkt ook de haren en nagels.
 2. In de periode van het dragen van een kind D3 speelt ook een bijzondere rol voor vrouwen, omdat het helpt de juiste vorming van gezonde botten in de foetus. In de periode van borstvoeding, de moeder, nogmaals, moeten niet vergeten over andere ontvangst van vitamine, om zijn tekort voor jezelf niet te provoceren.
 3. Verder vitamine is zeer noodzakelijk en tijdens de menopauze, omdat op dat moment verhoogt de kans op osteoporose – botontkalking, D3 ook significant de kans op het ontwikkelen van deze ziekte te verminderen
 4. .

 5. Dit mineraal helpt ook om een ​​gezond niveau van het metabolisme te handhaven als gevolg van de normale absorptie van fosfor. Op zijn beurt, een goede stofwisseling, dat is een efficiënte opname van nuttige elementen en snelle verlichting van schadelijke stoffen, helpt een vrouw om slank en mooi blijven, omdat de toestand van de darm altijd is terug te vinden op de huid.
 6. Een gunstig effect op het zenuwstelsel is ook belangrijk gunstig effect van vitamine D3 voor vrouwen, omdat de mooie helft van de mensheid is minder emotionele stabiliteit dan mannen.
 7. OL>

  Vitamin D3 voor mannen

  medailles en in het mannelijk lichaam vitamine D3 speelt een zeer belangrijke rol. In zijn tekort op lange termijn, zal de man gewoon niet langer een man te zijn, spieren worden slap, de kracht en de toon verloren, evenals libido.

  Laten we nu eens zien waarom je vitamine D3 nodig voor een sterke helft van de mensheid:

 • In de eerste plaats natuurlijk, om uithoudingsvermogen te behouden. Gezonde sterke botten gelijk een sterke gezonde spieren dat de meeste mannen, natuurlijk, willen hebben.
 • Ten tweede, het element heeft een enorme impact op de testosteronspiegel. Het feit dat het onvoldoende inname of oneigenlijk absorptie van calcium testosteron neemt “de taken van de dienst” bot. D3 bevrijdt ook testosteron uit dit werk, dus het kan een hormonale rol te zijn. Het resultaat wordt gestimuleerd libido, verminderde kans op het ontwikkelen van aandoeningen van het urogenitale stelsel en impotentie.
 • Ten derde, de vitamine is betrokken bij het proces van transformatie in de minder actieve vormen van oestrogeen. Het is een vrouwelijk hormoon, die echter geproduceerd in het mannelijk lichaam. De excessieve accumulatie en activiteit leidt tot een verminderd libido en obesitas.

Let op! Voor de sterke helft van de mensheid is vooral belangrijk en het pand van de vitamine om de kans op het ontwikkelen van ziekten van het cardiovasculaire systeem, alsmede de sterfte onder mannen van hartaanvallen te verminderen, is aanzienlijk hoger dan bij vrouwen.

Vitamin D3 voor kinderen

Ten slotte rekening houden met de vraag naar het belang van de vloeibare vitamine D3 voor kinderen. Het is noodzakelijk om te zeggen dat vandaag de dag dit element is toegewezen aan de baby bijna vanaf de geboorte. Vooral strikt moeten dagelijks worden geobserveerd, als het kind werd geboren in het koude seizoen.

Wat is de reden voor de D3, zelfs pasgeboren baby’s? Laten we eens kijken:

 1. Zoals we hierboven hebben gezegd, vitamine D3 is verantwoordelijk voor een gezond skelet en de ontwikkeling ervan. Dat is de reden waarom dit element is uiterst belangrijk in de tijd van de groei. Een pasgeboren heeft geen voorraad van dit punt dus het vitamine echt nodig sinds de eerste dagen van het leven te schenken, omdat, door de derde maand zal worden waargenomen de eerste tekenen van rachitis.
 2. Het is goed te beseffen het belang van het element voor de ontwikkeling van het immuunsysteem dat de baby niet wordt gevormd. Zo, waardoor het kind vitamine, je niet alleen helpen om zijn botten groeien, maar ook beschermt u tegen infecties en virussen.
 3. Het zenuwstelsel van de baby is ook niet volwassen, en D3 helpt de juiste ontwikkeling.
 4. OL>
  Zoals u kunt zien, de aanwezigheid van de vitamine in de voeding van het kind met name van belang omdat het verantwoordelijk is voor de normale ontwikkeling van de belangrijkste systemen en het skelet. Dus het toewijzen van de eerste dagen van het leven terecht.

  De gevaren van vitamine D3

  Desondanks, met zulke diverse nuttige eigenschappen van het item wanneer het wordt ontvangen, is het zeer belangrijk om rekening te houden met vele subtiliteiten, zodat het gebruik niet schadelijk geworden.

  De eerste subtiliteit is dat de D3 is een vet oplosbare vitamine, betekent dit dat in water is niet oplosbaar en daardoor zijn overvloed kan niet uitgevoerd door de nieren, en deze situatie vormt het lichaam is een ernstig risico dat in het geval van peuters te leiden tot onherstelbare gevolgen.

  De eerste symptomen van hypervitaminose – verlies van eetlust, buikpijn, misselijkheid, braken, dan is er een algemene zwakte, gewichtsverlies begint, is er een achterstand van ontwikkeling. Calcium accumuleert boven en begint te storten op de interne organen, kan een dergelijke situatie atherosclerose veroorzaken (het gebrek aan magnesium is de kans op het ontwikkelen van de ziekte toeneemt vele malen). Mee eens, het is verbazingwekkend dat matige doses vitamine beschermen tegen atherosclerose, en overtollige, integendeel, het is uitgelokt.

  Dus de correcte toepassing van vitamine D3 in de medicijnen cruciaal. In de juiste dosering kan het niet schadelijk voor het lichaam, als u het meer dan nodig zal resulteren in een hypervitaminose, schade die is enorm.

  Helaas is de arts niet altijd de juiste dosering te bepalen, aangezien elke individuele lichaam in de eerste plaats. En ten tweede, de arts kan niet weten hoeveel tijd je besteedt in de zon, hoeveel vitamine onafhankelijk synthetiseert je lichaam, evenals het soort voedsel dat je eet. Natuurlijk, er is bewijs statistisch verzameld, maar de statistieken zijn soms verkeerd, dus als je een verslechtering van de gezondheid of uw kind na het voorschrijven van vitamine D3 opmerkt, neem dan direct contact op met uw arts.

  Let op! Vereisten voor hypervitaminose kan zijn: eiwittekort, teveel vitamine A en C, een genetische aanleg voor overgevoeligheid voor vitamine D
  Het is ook opmerkelijk dat kinderen met rachitis zijn bijzonder gevoelig voor teveel vitamine D3, en omdat de behandeling van deze ziekte gepaard moet gaan met de ontvangst van dit element, moeten regelmatig worden uitgevoerd testen van het onderhoud in het lichaam.

  Welke voedingsmiddelen bevatten vitamine D3?

  Als in de winter de extra inname van vitamine D3 is een goede gewoonte, in de zomer, (niet zonder voorafgaand overleg met uw arts, natuurlijk) kan worden opgeheven. Echter, vergeet de producten waarin het element aanwezig is in grote hoeveelheden, is het niet waard.

  Hier veganisten zullen teleurgesteld worden, als alle producten zijn Champions op het gehalte aan vitamine zijn van dierlijke oorsprong:

 • Rode kaviaar. In eetlepel bevat 0,02 mg van het vitamine.
 • Eieren. Veel meer kosten leverancier van de DMZ. De hoogste concentratie in de dooier slechts één 0,042 mg vitamine. Maar vergeet niet dat de eieren zijn hoog in cholesterol, dus niet al te leunen op dit artikel.
 • Beef lever. In het gerede 100 gromovoy gedeelten 0053 mg vitamine, en hoewel het produkt niet voor iedereen het tenminste af waard eet, want het is ook rijk aan eiwitten, ijzer en vitamine A. Maar nogmaals, zoals met eieren, het heeft cholesterol, dus het is niet ijverig.
 • Acne. Hou van de broodjes? Het goede nieuws is 100 gram de paling bijna 5 mg D3! Het is echt heel veel, dus om dit product te misbruiken als het niet nodig is, anders kan het hypervitaminosis ontwikkelen. Maar nog steeds leuk om te denken dat het dienen van uw favoriete sushi in het weekend is niet een onvergeeflijke zwakheid, maar een medische procedure.
 • Sardines. Deze vis is ook rijk aan D3, 100 g 0,5 mg. Overigens bevat het ook gezonde omega-3, calcium, kalium, ijzer en vele andere vitaminen, macro -. en micronutriënten

Bovendien, vitamine D3 in voldoende hoeveelheden in zuivelproducten – kaas, kwark, boter. Echter nog naar billijkheid dient te worden opgemerkt dat in het plantenrijk hebben Kampioenen van de inhoud van D3 wordt de shiitake paddestoelen (0,3 mg per 100 gram) en sojamelk (0,12 mg in één Cup). Bovendien, is het aanwezig in aardappelen, havermout, en diverse greens.

Hoe om vitamine te nemen D3

Ten slotte rekening houden met de effectieve medicijnen van D3 en statistische doses van de vitamine, maar vergeet niet, het is in ieder geval niet een leidraad voor actie, maar alleen inleidende informatie, die ook aanwezig in elke instructie D3 zijn. By the way, de medicijnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals druppels, tabletten, capsules.

TOP 5 meest populaire producten van vitamine D3:

 • Akvadetrim. Natuurlijke vitamine DZ. De drug is geschikt voor mensen van alle leeftijden, maar gericht op jongere kinderen. Hij wordt vaak benoemd door de kinderartsen. Verkrijgbaar in de vorm van druppels, een druppel bevat dosis van 500 IU van de dagelijkse kinderen.
 • Vigantol. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in de vorm van olieoplossing, elke druppel wederom de dosis van 500 IE. Op dezelfde wijze als Aquadetrim kunnen worden genomen in zuivere vorm kan worden opgelost in water of melk. Het werkzame bestanddeel is hetzelfde – natuurlijke D3. Kinderen zijn meestal dit geneesmiddel voorgeschreven.
 • Alpha D3-Teva. Vitamin D3 capsules met olieoplossing. De dosering is een capsule – 0,5 ug. Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel alfacalcidol, een synthetisch analoog van het D3. Het geneesmiddel is geïndiceerd voor de calciumbalans, de beste van zijn absorptie in het maagdarmkanaal te herstellen, waardoor de activiteit van de zogenaamde VILLAGE-een hormoon dat de botvorming remt.
 • Vitrum Calcium + Vitamin D3. Het geïntegreerde product, verkrijgbaar in tabletten. Eén tablet bevat 1,25 g calciumcarbonaat en 200 IE vitamine D3. Benoemd als een preventieve maatregel voor een betere absorptie aanbevolen om zure drankje drinken. Een volledig analoog het geneesmiddel alleen in de vorm van kauwtabletten Calcium D3 Nycomed Forte. Deze systemen zijn speciaal aanbevolen voor vrouwen.
 • Vitrum Osteomag. Andere uitgebreide product bevat 200 IE vitamine D3, 600 mg calcium, alsmede magnesium (40 mg), zink (7,5 mg), borium (250 mcg), koper (1 mg), mangaan (1,8 mg). Meestal voorgeschreven aan mannen.

Besteed aandacht aan het feit dat vitamine D3 is beter te combineren met de inname van vitamine A en ascorbinezuur. En kinderen jonger dan 2 jaar is het raadzaam om de vitamine te nemen zonder calcium
Statistische doses vitamine D3 worden gepresenteerd in de tabel:. Voorwaarden
primasutra
dosaditi
voor preventie 500 meeti
voor de behandeling рахита2000-5000
Mastrolia
voor профилактики300-500
Mastrolia
voor mechanioreceptors
strikt individueel

Individuele dosering voor u zal uw arts bepalen:

 1. Kinderen van 3 weken oud voor de preventie benoemen 500 IE per dag of 1000 IE per dag gedurende de periode van oktober tot en met april.
 2. Children behandeling van rachitis benoemd 2000-5000 IE per dag voor een maand en een half. Regelmatig wanneer dit lijkt om te testen op de afwezigheid van hypervitaminosis.
 3. Voor de behandeling van andere aandoeningen bij kinderen en volwassenen (vitamine als bijkomende therapie bij tuberculose, lupus, letsel van een karakter, enz voorgeschreven) de dosis individueel bepaald.
 4. Routine toegang voor volwassenen is 300-500 IE per dag tijdens de herfst-winter periode.
 5. OL>
  Belangrijk! Bij het nemen van laxeermiddelen de absorptie van vitamine D3 is gebroken
  Waarom vitamine D3 nodig hebt – een blik op de video:
  Vitamin D3 – zeer belangrijk voor ons lichaam element. Voldoende de inhoud is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen, en kinderen. Echter, de dosis vitamine D3 is de hoeksteen tussen schade en profiteren verbinding. Zijn eigen risico, evenals het ontbreken van hen kan leiden tot ernstige problemen. Dat is de reden waarom het nemen van deze geneesmiddelen dient te bespreken met uw arts en zorgvuldige selectie van de individuele dosis. Auteur: redactie TutKnow.ru loading …

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *